neobux yeni katıldım tavsiyeleriniz neler acaba

Başlatan nuso07, 10 Eylül 2013, 01:03:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nuso07

merhaba hem aranıza hem de neobux a yeni katıldım. bu konularla ilgili hiç bir bilgim yok.
şu anda $0.449 bakiyem. katılalı bi 10 güne yakın oldu sanırım. reklmalara tıklıyorum. daha sonra adprize a tıklıyorum. dün adprize 0.25 verdi :)
bundan sonrası için bu şekil devam etmeli miyim yoksa başka izleyeceğim bi yol var mı? neobuxdaki ref olayı nasıl ? şimdiden vereceğiniz değerli cevaplarınız için çok çok teşkkür ederim :)

flowist

Standartken her gün reklamlara ve Adprize'lara tıklamaya çalış. Adprize'daki para ödüllerinin yanısıra Golden çıkma ihtimali bile yeter. :)
Ref kiralama işinin pek getirisi olmuyor, hatta zarar dahi ediyorsun, yine de sen bilirsin.

ElisaMcCline

Foruma hoşgeldin nuso,

Flowist arkadaşımız zaten bahsetmiş, ben ufak bir ekleme yapmak istedim.

Evet ref kiralamayı pek önermiyoruz ancak, şanslı kiralamalar yakalayanlar da çıkıyor.
Ayrıca bu merak birikince ilerde yüksek rakamlı ref kiralamalarıyla hata yapmaya kadar gidebiliyor.
Bu sebeple benim önerim ilk biriken 1 dolarınla 5 adet ref kiralayıp durumu görmen olur.

Neden ilk 1 dolar ile 5 ref;
- Yeterince küçük ve gözardı edilebilir bir rakam. Sistemi test etmek için yeterli.
- 5 ref yeterince az ve kontrol edilebilir bir ref sayısı. bununla beceremezssen daha büyüğünden kendin zaten uzak durursun.
- ve son olarak, neo da ilk kiralamalar genelde şanslı oluyor... İlk kiralamalarda en kötü ihtimalle sadece paranızı geri alırsınız.

Ref gelirlerini alabilmeniz için her gün sizin de aktif olmanız gerektiğini de unutmayın. Her gün tıklayamayacaksanız zaten her durumda ref kiralamayın.
Tıklama yapmadığınız günün ertesi günü ref gelirleri alamazssınız. Her gün için 1 günlük ceza gelir.

hakanatik01

tef kiralamak yerine  davul ,zurna ,keman v.s olabilir mi?
Ayrıca şaşkınlık iindeyim ama he :P Görev yap yazmamışsınız elisa hocam :D
vaktiniz varsa görev yapın başkada birşey yapmayın neoda bencede :) Adprize olsun ,ref olsun şans işleri;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Eylül 2013, 12:47:30
tef kiralamak yerine  davul ,zurna ,keman v.s olabilir mi?
Ayrıca şaşkınlık iindeyim ama he :P Görev yap yazmamışsınız elisa hocam :D
vaktiniz varsa görev yapın başkada birşey yapmayın neoda bencede :) Adprize olsun ,ref olsun şans işleri;

Düzelttim :)

yahu, hep ben mi diyeceğim sanki task yapıyor gibi.
Her seferinde size de işaret ederek task diyorum, artık siz yazın :)
Adamlar birşey sorsa cevap veremeyeceğim bir gün :)

sicher

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Eylül 2013, 14:23:39

yahu, hep ben mi diyeceğim sanki task yapıyor gibi.
Her seferinde size de işaret ederek task diyorum, artık siz yazın :)
Adamlar birşey sorsa cevap veremeyeceğim bir gün :)

:D

nuso07

hepinize teşekkür ederim. görev derken minijob kısmındakilerden bahsediyorsunuz değil mi :)

ikose

Alıntı yapılan: nuso07 - 10 Eylül 2013, 17:29:44
hepinize teşekkür ederim. görev derken minijob kısmındakilerden bahsediyorsunuz değil mi :)
evet yani asıl kazancın olduğu Task ları bahsediyorlarki Formda bunların nasıl yapıldığını anlatan güzel bir bölümümüz var..
aynı taskların çıktığı , her iki taraftan kazanç sağlayacağınız birde Clixsense Sitesi var

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/

Foruma Hoşgeldiniz bu arada
Bol kazançlar

nuso07

Alıntı yapılan: ikose - 10 Eylül 2013, 17:32:43
evet yani asıl kazancın olduğu Task ları bahsediyorlarki Formda bunların nasıl yapıldığını anlatan güzel bir bölümümüz var..
aynı taskların çıktığı , her iki taraftan kazanç sağlayacağınız birde Clixsense Sitesi var

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/

Foruma Hoşgeldiniz bu arada
Bol kazançlar

anladım. yani Clixsense sitesine de üye olsam daha iyi olur yani değil mi? içerik ve amaç bakımından neobuxla aynı siteler o zaman. teşekkur ederim ):

nuso07

mini jobs da bişey görünmüyo yani bi görev yok galiba ek bişey yapmam gerek var mı görev almam için. bi de neopoints  ve neocoins kısımlarıyla da ilgilenmeli miyim?