Orjinal Beşiktaş Ürünü Fernandes Forması Almak İstiyorum

Başlatan Uniquehero, 13 Eylül 2013, 12:19:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

flowist

Konu nerelere geldi ya :) Futbol/spor bölümü yok mu forumda? Ben de forma koleksiyonumu koyayım bari. :D

Beşiktaş Forma Koleksiyonum

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim :) aslinda kuzen e drogba formasi alacaktim sonra vazgectim almisken taraftari oldugu takimin formasini aliyim dedim bu kirmizi beyaz hosuma gitmisti ama bakalim olmadi yeni sezon formalarindan seceriz :) kuzen Q7 yi seviyordu o gitti fernandes kaldi bu yuzden fernandes alacagim :) arkasinda fernandes yazsin aliyim hediye ediyim de kendisi ne yaparsa yapsin :D 10 eylul dogum  gunuydu artik memlekete 1 hafta sonra gidecem o zaman verecem formayi :)

ricci

Uniquehero

Alıntı yapılan: ricci - 14 Eylül 2013, 12:03:58
Beşiktaşlı adama Drogba formasımı alınır  (d)
Abi bizim aramizda besiktas galatasaray davasi olmaz  :) biz surekli birbirimizi destekleriz beraber galatasarayin besiktasin maclarina gideriz bu yuzden galatasaray formasi da alsam giyer :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Uniquehero - 14 Eylül 2013, 12:22:09
Abi bizim aramizda besiktas galatasaray davasi olmaz  :) biz surekli birbirimizi destekleriz beraber galatasarayin besiktasin maclarina gideriz bu yuzden galatasaray formasi da alsam giyer :)

Yok öyle GS liyim,i BJK liyim de, öbürünün maçına da giderim de, kardeş takım falan ayakları :D

http://www.youtube.com/watch?v=eCevhI9hLhA

abcb

:)) :))
Sen ve senin gibiler Beşiktaş'a sempati duyamaz, nokta :))

ikose

ricci

Severim seni Uniquehero ama şahsen yakıştıramadım bu davranışını :)