Hayır diyecek olan varmı??

Başlatan FilmsizKalma, 12 Ekim 2013, 23:08:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Ekim 2013, 14:02:20
Düşünen arkadaşlara fikrimi söyleyeyim :)

O adama acıyorum..  Daha evlenmeden çıtayı çoook çok yükseltmiş.
Bundan sonra önünde çook uzun bir zaman var ve artık eşine süpriz yapabilmesi için ağızıyla kuş tutması lazım :)

Bu çıta olayına katılıyorum :))

Coulers79

Sultan Süleyman'ı ve Galatasaray maçını mı seyredecek forum? Ses seda yok, grid mi tıklıyorsunuz yoksa? :)

hakanatik01

Gerçekleri tarih yazar tarihide Galatasaray diyor Dsmarta rağemn gassaray diyorum ,Muhteşem başka bahara heleki hürrem gitti dizi bitti :p

hakanatik01

He şunuda ekliyim uydunuz varsa IDMAN tv veriyor maçı gardaş ülke azerbaycanın dili anlaşılıyor nede olsa Dsmart aramanızada gerek yok yani :P O yüzden hepiniz GS maçına bakın  :g :g :g

SMART Spor dışında GS Kopenhag maçını şifresiz canlı olarak uydudan yayınlayacak kanalların listesi şöyle:

Idman TV
Al Jazeera Sport +4
BeIN Sport Max 5
C+ Liga Campeones 8
Sky Calcio 2
Sky Sport 3
Sky Sport Red Button
TV3 Danimarka
Viasat Sport

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ekim 2013, 20:55:55

SMART Spor dışında GS Kopenhag maçını şifresiz canlı olarak uydudan yayınlayacak kanalların listesi şöyle:

Idman TV
Al Jazeera Sport +4
BeIN Sport Max 5
C+ Liga Campeones 8
Sky Calcio 2
Sky Sport 3
Sky Sport Red Button
TV3 Danimarka
Viasat Sport

Teşekkürler Hakan. Bende şimdi oğlumla tartışıyorduk. Maçı hangi kanal veriyor? O dsmart dedi bende Şampiyonlar ligi maçları starda dedim. Dsmart olduğunu öğrenince nasıl seyrederiz diyordum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Ben uydudan yabancı kanallardan  izlemektense, bir kaç internet sitesi biliyorum kaçak dsmart yayını yapıyorlar. Eğer internetiniz en az 8mbps ise donmadan yüksek kalitede izleme şansınız var.

(benim8mbps olduğu için 8 dedim..2 kişi kullanırken 2. birşeyler yaptığında izleyemiyordum ondan en az 8 yazdım.)

tolgacan86

Filmsizkalma, site adreslerini PM ile rica edebilir miyim :)

hakanatik01

Sitelerde olur :) ama daha iyi isterseniz bence rtmp linklerinide bir deneyin daha önce öyle izliyordum ligtv'yi :) Googleda maç günü lig tv rtmp linki yazın bi sürü bulabiliyor sitelerdeki reklama v..s takılmadan o linki alıp VLCPlayer yada benzeri bir playerla sorunsuzca izlenebiliyorda ;) Ama FilmsizKalma'nın dediği şartlar her halükarda olmalı netiniz hızlı olmalı yoksa donmasa bile yakınlarda maç izlenen biryerlerdeyseniz görüntüyü önbelleğe aldıktan sonra bize gösterdiğinden millet "GOOOOOOOOLLLL" diye bağırıyor sizde gol 30sn-45sn sonra olabiliyor :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ekim 2013, 12:05:53
Sitelerde olur :) ama daha iyi isterseniz bence rtmp linklerinide bir deneyin daha önce öyle izliyordum ligtv'yi :) Googleda maç günü lig tv rtmp linki yazın bi sürü bulabiliyor sitelerdeki reklama v..s takılmadan o linki alıp VLCPlayer yada benzeri bir playerla sorunsuzca izlenebiliyorda ;) Ama FilmsizKalma'nın dediği şartlar her halükarda olmalı netiniz hızlı olmalı yoksa donmasa bile yakınlarda maç izlenen biryerlerdeyseniz görüntüyü önbelleğe aldıktan sonra bize gösterdiğinden millet "GOOOOOOOOLLLL" diye bağırıyor sizde gol 30sn-45sn sonra olabiliyor :D

Evet vlc de güzel oluyor.. Ancak 30 45 sn geç gelmesi bizim netten dolayı değilde yayınlayan kişinin sebep olduğu bir durum :D En iyi yayını yapan kişiyi bulmak lazım. Zaten o sitelerde 5 6 hatta 9 10 kanal bile oluyor. En kaliteli ve zamanında giden birini bulup izliyorum. rtmp linkleride çok işe yarar.

FilmsizKalma

Aslında Fernando foruma bir dsmart bir ligtv alsa yayınıda sadece üyelere yapsa :D:D hayat bayram olsa :))