Neobux Referans

Başlatan Aksiyon1, 14 Ekim 2013, 19:09:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Arkadaşımız sanırım golden üyelik v.s de almamış.Standart halle direct refin hiçbir faydası olmaz sanırım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 27 Ekim 2013, 22:49:29
Arkadaşımız sanırım golden üyelik v.s de almamış.Standart halle direct refin hiçbir faydası olmaz sanırım...

evet olmazi ama potansiyeli varsa ve ilerisi için golden almak için hazırlanıyorsa da başka türü başlayamaz.
Standart kalacaklar hiç DR ile uğraşmasınlar. Günlük DR geliri 0,002 dır.. 5 DR 4 reklamı da tıklarsa, geliri ancak 1 cent yapar.

Aksiyon1

Yılbaşında golden almayı düşünüyorum direk refim malesef yok Rent refe ağırlık vericam :)

hamzakursad

Bende Golden + RR düşünüyorum fakat zarar etme ihtimali az mı çok mu bilemedim..

nouma26

Neobux konusunu tekrar okuyun isterseniz.Elisa Hoca defalarca yazdı.Direk refiniz aktif 15-20  arası olmadıkça zarar edersiniz.

FilmsizKalma

12 tane direk ref sınır diyordu diye hatırlıyorum.

Aksiyon1

Malesef hiç direk refim yok bloğum olmasına rağmen yok :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Ekim 2013, 22:24:41
Neobuxta ref kiralamak için ya doğru zamanlar ya da yaklaşıyoruz haberiniz olsun.

Aralık ayında gelecek promosyonlar öncesinde, kiralan reflerin avg leri biraz toparlar. Özellikle yeni ref kiralayanların şansı nedense daha iyidir :g
Gaza gelenler golden vs alımları yaparlar... ;)

Valla Hocam gaza gelip el atacamda okuduğum yorumlar durduruyor beni.

Artık doğru zaman geldiğinde haber verirsen yapabildiğimiz yatırımı yapacaz tabi ilk öncelikle ref alarak :)

deniz-777

ya kiralık reften niye medet umuyorsunuz anlamıyorum, bot oldukları besbelli. neobux admini isterse kazanırsınız, isterse kaybedersiniz. ve kaybettiğiniz zaman kimseyi suçlama hakkınız yok.

ElisaMcCline

Arkadaşlar şöyle biraz okudum yazılarınızı da, kabaca özet geçeyim.

Herşeyden önce, 15 civarı düzgün tıklayan direk refiniz yoksa golden düşünmeyin. ya da en azından bulmanız garanti değilse.
Çok basit bir hesapla örnekleyelim:
90/365 --> golden 1 günllük maliyeti 0,25$
Bunun 0,09$ ı sizin golden tılarınızla zaten amorti oluyor. geriye kalan 0,16 için 32 tık gerekir yani 8 DR demek.
Ama ben hiç tıklamadan devam eder DR görmediğime göre.. Bunu ortalama iki katı düzgün ref diye düşünebilirsiniz.
Ama neobuz da DR konusu çok istikrarsızdır, bulduğunuz DR ler çabuk bırakabiliyor.. Bunu nasıl garantilersiniz, eş-dost mu olur, Ref değişimi mi bilemem.

Kiralık refler ve golden gerçekten çok zor.
Kiralık reflerle kazanç sağlayabileceğiniz aslında bir tek ulti var ama o da ciddi külfetli ve sabır ister.. Uzun sürer yatırımı geri almak.
4200 refe kadar çıkıp, reflerinizi 240 gün uzatabilmelisiniz.

Bir de standartlar için nokta atış dönemleri var.. 1 kiralama yapar biraz kazanır sonra yola devam edersiniz mahiyetinde.
Ben daha çok bunu kastettim.
İndirim zamanları öncesinde standart avg leri biraz yükseliyor. Ama sitemde olmayan bir kaynaktan beslenmiyor bu artık :)
Benim avg lerimdeki kısmi düşüşeten de bunu görebiliyorum.. Yani kazanç oranları biraz yer değiştirme yapıyor ;)
Ve bir süredir avg lerim biraz aşağıda seyrtmeye başladı. :)

Upgrade vs den bahsetmiyorum.. Sadece şansını denemek isteyen varsa, bu dönem denemek için uygun bana göre.
Ama her şartta kiralık ref, benim bir garanti veremeyeceğimi biliyorsunuz.
Bu bilgi sadece uzun bir süredir yaşanan gözlem bilgisi.
Sadece zaten deneme niyetinde olanlar varsa başka bir zaman yerine bence bu dönemi tercih etsinler derim :)

Son bir not daha:
Benim dile gelmiş hiçbir kampanyam yok. Ama golden alacaklar varsa da iyi bir başlangıç yapsın isterim.
Refimle golden alacaklara bana kazandıracaklarından ( 1 yılda kazandıracağınızın fazlasını şimdiden)  biraz fazlasını iade edebilirim.
Aklınızda olsun...

Örnek: 9x0,005 x365 --> 16.42$ bana 1 yılda kazandıracağınız.
Siz başlarken 20$ lık destek ile başlamanızı sağlayabilirim.. Böylece ilk 100 refinizi ücretsiz almış olabilirsiniz.

tekrar ediyorum.. Golden önermiyorum ve hangi şartlarda golden düşünmeniz gerektiğini kabaca yazdım.
Ancak yine de düşünen varsa;

Kendi tıkları : 0,09$x 365 ---> 32,85$
benden iade 20$
Toplam 52,85$ lık bir kesin geridönüş garantiniz olacaksa.

Yılbaşı civarında 70$-75$ olan bir kampanya da kaçırılmayabilir ;)