Aktif Ref Yarışması Destek Konusu

Başlatan ElisaMcCline, 17 Ekim 2013, 23:54:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Bazinga

Drakenkarin

kayıt oldum umarım işe yaramıştır

Ufuko

Alıntı yapılan: Drakenkarin - 29 Mart 2020, 23:12:06
kayıt oldum umarım işe yaramıştır
Teşekkürler  (spk)

Yarışma bugün sona ereceği için bu kadar kayıt yeterli, destek olan herkese teşekkürler  (k) (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 29 Mart 2020, 19:38:11

Açıklama: Tam olarak referans yarışması diyemeyiz, bu PTP LeaderBoard isimli yarışmada referans linkinize gönderdiğiniz Hit miktarı ile bu hit sonucu siteye kayıt olan kullanıcı miktarına bölünerek size bir CPM değeri belirliyor haliyle referans getirdikçe kazancınız artıyor. Şu an için 1 referansa daha ihtiyacım var efenim  ($$)  :D
[/b]

@Ufuko, reflinkine reklam versek de işe yarıyor mu yani ? ???

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Mart 2020, 23:48:56
@Ufuko, reflinkine reklam versek de işe yarıyor mu yani ? ???
Evet olay zaten ref linkine gelen hit / kayıt olan kişi sayısına göre şekilleniyor  :)

Yani hit geliyor ama kayıt olan olmuyorsa CPM değeri $0.10 hatta $0.01'lere kadar düşüyor. Ama her 1000 hite 1 kayıt olacak şekilde dengeleyebilirseniz CPM değeri $0.40 ki bu 1000 hit için $0.40 demek  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 29 Mart 2020, 23:52:37
Evet olay zaten ref linkine gelen hit / kayıt olan kişi sayısına göre şekilleniyor  :)

Yani hit geliyor ama kayıt olan olmuyorsa CPM değeri $0.10 hatta $0.01'lere kadar düşüyor. Ama her 1000 hite 1 kayıt olacak şekilde dengeleyebilirseniz CPM değeri $0.40 ki bu 1000 hit için $0.40 demek  :D

Kayıdı nasıl garantileyeyim yahu, hit geliyor ama şu anda biraz :D

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mart 2020, 00:36:52
Kayıdı nasıl garantileyeyim yahu, hit geliyor ama şu anda biraz :D
Bana mı geliyor  :D
Nereden geliyor hocam, adminle muhabbetimiz var sonra papaz olmayalım  :PP   -:))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 30 Mart 2020, 00:48:58
Bana mı geliyor  :D
Nereden geliyor hocam, adminle muhabbetimiz var sonra papaz olmayalım  :PP   -:))

Sorun yapılacak bir yer değil ama yazdım bil diye :)