Kullandığınız Cepten İnternet Tarifeleri

Başlatan bekeli, 30 Ekim 2013, 14:03:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Kasım 2013, 23:04:34
Avea için çok kabul edilebilir bir değer :P

4gb kotalı bir bağlantı için de yeterli bir değer.
Film felan izlemeyeceğimize/indirmeyeceğimize göre iş görür. Ki daha düne kadar evde EDGE hızında internet kullanan birisiydim :P

Uniquehero

ben vodafone kullanıyorum aylık 10 lira sınırsız paketim var yaklaşık 4 senedir kullanıyorum bu tarifeyi

FilmsizKalma

1gb dan sonra 128 kbps ye düşen sınırsızdan mı?

bekeli

Alıntı yapılan: Uniquehero - 23 Kasım 2013, 23:11:55
ben vodafone kullanıyorum aylık 10 lira sınırsız paketim var yaklaşık 4 senedir kullanıyorum bu tarifeyi

Hocam bende onu kullanıyordum. Edge hızında yazdığım internet vodafone'du.

Konu artık tarife seçimi değil arkadaşlar.
Evden PTC'lere halen vodafone ile giriyorum.
Avea ile girmeye cesaret edemedim.
İp paylaşımı yapıyorsa aynı ip'den aynı gün içerisinde bir başkası aynı siteye girerse banlanma durumu olur.

Aynı ip'yi farklı kullanıcılara veriyor mu vermiyor mu?
Vodafone'da sıkıntı olmadı.

Bilgisayardan giriş yapılacak..

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Kasım 2013, 23:16:06
1gb dan sonra 128 kbps ye düşen sınırsızdan mı?

Hayır, 100 mb'tan sonra 128kbps'a düşen sınırsızdan :P

Uniquehero

hızı fazla farketmez sınırsız olsunda :D :D

ptconur

Bekeli ben avea kullanıyorum. Tel den de tıklıyorum sitelere. Ama aynı ip yi başkasına veriyormu vermiyormu bilmiyorum. Başka biri bu siteleri kullanıpta tıklıyormu onu da bilmiyorum. Şu an whatismyip.com dan ip ye baktım aşağıdaki istersen sende bak ve görelim aynı ip mi değil mi
[spoiler]5.47.210.77[/spoiler]

hakanatik01

İnterneti kapatıp açtığında IP adresin değişiyormu ptconur üstad nedense merak ettim değişiyorsa asıl sorun bu oalbilir gün içinde kapattığınızda sürekli Ip değişiyorsa :) ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 23 Kasım 2013, 23:03:56
İlk mesajdaki adrese girip test ettim az önce..
Sonuç: 1357 Kbps..

E iyiymiş, gayet uygun :y

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Kasım 2013, 02:48:40
İnterneti kapatıp açtığında IP adresin değişiyormu ptconur üstad nedense merak ettim değişiyorsa asıl sorun bu oalbilir gün içinde kapattığınızda sürekli Ip değişiyorsa :) ?

Statik olmadığı sürece değişmeme ihtimali yok da. Mesele yeterli IP leri var da bir süre aynı IP yi kullandırmıyor olabilirler mi ;)
Ya da minimal bölgeye pool tahsis edilir. O pooldan (sadece birkaç IP) lerden birini alırsın her seferinde. Bu da bir yoldur.
Türkcell bölgeye tahsis ediyor mesela. Biraz dikkat ederek kullanırsanız, statik gibi bile kullanabiliyorsunuz.

hakanatik01

Dimi ama  :) o pool sistemide varsa bekelinin cevabı "evet başkasına da aynı Ip'yi verme ihtimali var " dır değil mi hocam :)  ama çevredeki kişiler bekeli gibi PTCci olma ihtimali düşük geliyor banada o yüzden çok sorun olmaz gibi de geliyor :P olmadı aveanın 5tlye sabit Ip hizmeti de varmış ondan al 1 tane :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Kasım 2013, 03:42:28
Dimi ama  :) o pool sistemide varsa bekelinin cevabı "evet başkasına da aynı Ip'yi verme ihtimali var " dır değil mi hocam :)  ama çevredeki kişiler bekeli gibi PTCci olma ihtimali düşük geliyor banada o yüzden çok sorun olmaz gibi de geliyor :P olmadı aveanın 5tlye sabit Ip hizmeti de varmış ondan al 1 tane :P

Her durumda pool var... Her seferinde hiç kullanılmamışlardan veremez ki hiçbir operatör.

Tcell' in yaptığı gibi, Ne kadar minimalist olursa, o kadar iyi ;)