Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

flowist

hamzakursad

Aksiyon1

enderege

Üye Olunan Siteler:
1- http://www.paymatebux.com/?ref=eymen07

Üyeler : volkan1503, flowist, ikose, abcb, elisamccline, strenergy, ptconur, tcan, aksiyon1, hamzakursad, ballondor, hakacu, hxbilir

Bunun haricinde üye olup ama listede görünmeyen varsa yeniden üye olsunlar. Üyelik isimlerini yazdım ki karışıklık olmasın.

Şimdi yukardaki mesajlara cevap vermek istiyorum,

Bu işe Volkan ön ayak oldu. Sizlerde beni seçince girdik. Amacımız taban oluşturmaktı.  Bu siteyi rastgele seçtim. Yeni olmasından dolayı dikkatimi çekti. Belkide para pul alamayacağız. Bellide olmaz.

Yukarıda illa yatırmlı siteye girelim diyenlere bir çift sözüm var. Şu listeye bakın. Kimler var? Siz yoksunuz. Bu listedekiler 3-5-10$ veremeyecek insanlar mı? Hepside firesiz verir bence. Buradan gelecek 3-5 cente muhtaçlar mı? Hiçde değiller.

Belki buraya biri gelir üye olurda yarın şöyle derse ki deme hakkıda vardır; Millet yatırımsıza girmedi, ben neden yatırmlı siteye gireyim?

Ne cevap vereceksiniz? Yürü git mi? Kusura bakmayın ama sizler sırtınızı dönmüş oldunuz. 3-5  gün bilemediniz bir hafta boşada olsa 4 reklam tıklamayı çok gördünüz.

Hiç ama hiç kusura bakmayın. Bence bizler bu olmamalıyız.

O nedenle üye olun.

Şu anda 13 refim var. Hiç beğenmedim bu rakamı.  Reset saatide gelmediği için gelirlerde yansımıyor.  Hayırlısı bakalım.

Bu konuyu yeni bir konu gibi yeniden açıp,  gerekli bilgileri girip, ayrıca buranında linikini verip kilitlemeyi düşünüyorum. Yeni konuda fazla mesaj trafiği olmasın ki millet neyin ne olduğunu görsün.
UYGUN MUDUR?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Ohaaa ne zaman karar verildi :) hala öneri yapiliyordu ondan bundan. Şu sırtını dönemlerden sayılmadım inşallah

6il9in

Bence de konu kilitlenip senin öncülüğünde tekrar açılıp siteler belirtilmelidir. + 1

Çok fazla kargaşa oldu :9

6il9in=hxbilir hocam belkide okuyamamışındır formda karşa coktu :) bu konuda

FilmsizKalma

Özel dersler deyim dolayısı ile mobilim 9-10 gibi bende üye olurum. Evet çok kargaşa oldu. O bu derken site kararı bile araya kaynamiş.

enderege

@6il9in,
ilk mesajda yazıyor adın. Refim gözüküyorsun. O nedenle cezanı erteledim şimdilik. :P

@FilmsizKalma
Bu forum müdavimlerinden olupta, senli benli konuştuğumuz üyelerden girmeyen bana göre öyledir. Sırtını dönmüştür.

Bu site sembolik bir site idi. O nedenle fazla üstünde durmadık. Ama bir düşünün bir site bulduk ve iyi görünüyor. Hep beraber girdikmi bikaç günde ödeme alırsın. Siteyi test edersin. Bunu görünce sende ref alırsın veya üyelik yükseltirsin. Gurup olarakta yükseltilir.  Bunlar şimdilik bir ön adım, neyiz? Kimiz? Nasılız? Ona bakıyoruz.

enderege

http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/ortak-ptc-havuzumuz/

Yorumları alalım. Eklemek istediğiniz veya gereksiz gördüğünüz?

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 02 Kasım 2013, 19:57:48
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/ortak-ptc-havuzumuz/

Yorumları alalım. Eklemek istediğiniz veya gereksiz gördüğünüz?
bir küçük ayrıntı , onuda ÖM ile yolladım elinize sağlık.. Kolay gelsin tekrardan..