Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

heyecan yaptım kesinti olacak mı acaba :D

6il9in

Gelirse böyle 1,00 $ toplarız birkaç siteden sonra girişiriz grupca sağlam bir siteye adminin gözü acılır :P (Tabiki Yeni olanlara :P )

hakanatik01

Bol şans bizlere ama 1 site daha ekleyek artık yahu :D konu sahibi volkan madem onun dediğine de girelim misal bu ödemese gene vakit kaybı olmuyacak mı site ara et v.s. diyerek sürekli en az 2 siteyle gitsek daha iyi olur gibime geliyor bundan gelmese diğerinden gelse gene güzel :P Nerelere bakıyorsunuz yeni çıkan PTC'ler için bakalım hep beraber herkes 1 site söylesin birini seçelim girelim,
Ben burayı takip ediyordum arada;

http://www.ptcku.info/

bekeli

Arkadaşlar,
Yatırım ortaklığı iptal olunca herkes hergün yeni bir site öneriyor grup için.

Yeni site önermek işin kolay kısmı.
Bekleyin, önce biraz araştıralım. İlk elemelerden geçsin site. Sonra grupça girelim.
Şimdi üye olduğunuz site mesela ne kadar güvenilir. Kim araştırdı da üye oldu bu kadar kişi.
Kaç ödeme almayı planlıyorsunuz.
En azından belli kriterleri geçmiş geleceği olabilecek sitelere yönelmek gerek.
Ne kadar da yeni site delisiymiş millet anlamadım.

Hayır sonra biz katılmayınca kötü oluyoruz. Bu konuda geçmişte yazdığım ve bana göre mantıklı olan çok güzel ayrıntılar var. Tamam yatırım yapmayalım dediniz. Bari en azından elle tutulur tarafı olan siteleri gruba alalım ve test edelim. En azından yatırım yapacak arkadaşlar ön fikir edinmiş olur.

Bir mesajda kendimce kriterlerden bahsetmiştim:
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular/yatirim-yapabilecegim-ptc-siteleri-onerir-misiniz/msg114630/#msg114630
Site seçiminde fikir verebilir.

flowist

Ben milyon tane yeni site olsa zamanımın yettiğince yine tıklarım. Sonuçta ödeme alt limiti olmayan bir siteye giriyormuş gibi düşünmelisiniz. PTC'ye yatırım yapmak bana göre karşılığı yetersiz bir seçenek. Ben bütün kazandığım parayı roket hızında yükselen Bitcoin'e yatırmayı tercih ederim. Zaman geçtikçe kârdan kaybediyorum, o yüzden her kuruş değerli benim için.

bekeli

Alıntı yapılan: flowist - 05 Kasım 2013, 14:17:27
Ben milyon tane yeni site olsa zamanımın yettiğince yine tıklarım. Sonuçta ödeme alt limiti olmayan bir siteye giriyormuş gibi düşünmelisiniz. PTC'ye yatırım yapmak bana göre karşılığı yetersiz bir seçenek. Ben bütün kazandığım parayı roket hızında yükselen Bitcoin'e yatırmayı tercih ederim. Zaman geçtikçe kârdan kaybediyorum, o yüzden her kuruş değerli benim için.

Size kolay gelsin o zaman ;)
Ödeme alamadığınızda harcadığınız zamana üzüleceksiniz.
Ayrıca yatırım yapıp çok güzel kazançlar sağladığımız siteler var. PTC işinde yatırımsız kazanç yok. Bu konu ispatı olacak.
Konu dışında kalmam herkesin faydasına olacak anladığım kadarıyla.

Bol kazançlar arkadaşlar..

flowist

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Kasım 2013, 14:21:16
Ödeme alamadığınızda harcadığınız zamana üzüleceksiniz.
Ayrıca yatırım yapıp çok güzel kazançlar sağladığımız siteler var. PTC işinde yatırımsız kazanç yok. Bu konu ispatı olacak.

Burada amaç yeni açılan siteler scam olmadan ödeme almak, 10 siteye tıklarız 8'i ödeme yapar. Şimdiki üye sayısıyla da 3 günde ödeme altlimitine ulaşabiliyoruz. Günde 1'er dakikadan 3 dakikada ödeme alamazsak üzülmeyiz yani.

PTC işinden yatırım yapınca ne kadar kazanıyorsunuz? Yatırdığınız paranın karşılığını kaç günde alabiliyorsunuz? Açtığım Bitcoin konusunu takip etseniz siz üzülürdünüz. Bitcoin'in grafiğine bir bakın isterseniz:

[IMG]http://i44.tinypic.com/30m8xw8.jpg[/img]

Son 6 ay Fiyat Detayları için: https://www.btcturk.com

Yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin yatırımı kendine. :)

bekeli

Bol kazançlar @flowist ;)
Siz de haklısınız.

Bitcoin'e yatırım yapmayın demiyorumki ben.
Burada daha fazla kazanılabilir diyorum.
Buradaki aktif 20 DR ile herhangi bir sağlam sitede yatırım yaparak sizin o 10 siteden kazanacağınızın 10 katı aynı süre zarfında kazanılabilir diyorum.

Ben bu konuda daha fazla fikir beyan etmek istemiyorum. Herkesin kendince haklı düşünceleri olabilir. Bunlar da benim düşüncelerim. Yanlış düşünüyor olabilirim.

Tekrar bol kazançlar arkadaşlar ;)

flowist

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Kasım 2013, 15:14:07
Buradaki aktif 20 DR ile herhangi bir sağlam sitede yatırım yaparak sizin o 10 siteden kazanacağınızın 10 katı aynı süre zarfında kazanılabilir diyorum.

Tabi ki yatırımla daha çok kazanılır ancak şu an hem tam sayımızı bilmiyoruz, hem hangi siteye yatırım yapacak kadar güveneceğimizi. Yatırım yapamayacak insanları da dışlamamak gerekiyor.

Bu yatırımsız oluşumla bir ön fikir edineceğiz, belki de ilerideki yatırımlı gruplarda daha doğru hareket edebileceğiz. Bu oluşumu beğenmiyorsanız ilerideki yatırımlı oluşuma sizi bekleriz. :)

bekeli

Alıntı yapılan: flowist - 05 Kasım 2013, 15:19:57
Tabi ki yatırımla daha çok kazanılır ancak şu an hem tam sayımızı bilmiyoruz, hem hangi siteye yatırım yapacak kadar güveneceğimizi. Yatırım yapamayacak insanları da dışlamamak gerekiyor.

Bu yatırımsız oluşumla bir ön fikir edineceğiz, belki de ilerideki yatırımlı gruplarda daha doğru hareket edebileceğiz. Bu oluşumu beğenmiyorsanız ilerideki yatırımlı oluşuma sizi bekleriz. :)

Yatırım yapamayacak arkadaşları dışlamak gibi bir niyetim olmadı hiç. Hatta gelip burada bir şeyler karalıyorsam onları düşündüğüm içindir.
Bugünkü bu konuya yazdığım ilk mesaja bakın isterseniz. Sağlam site bulup devam etmenin yatırım yapmadan da yapılacak emeğin karşılığının alınması anlamına geldiğini söylememe gerek yok sanırım.