Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

enderege liderlik teklifini kabul ettiğine göre önerdiğiniz siteleri konuya yazabilirsiniz. İçlerinden ortak seçim yaparız. Dileyen yatırıma ortak olur, dileyen sadece standart üye olarak tıklarının karşılığını alır.  Maksimum 3 site için başlayabiliriz..

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 01 Kasım 2013, 15:22:11
- leri:
1- Atıyorum forumdan ahmet benim refim. Ama Ahmet forumdan Mehmeti kendi  refi yapmış. Mehmetin bize katkısı olamayacak.
2- DR limiti 100 ve ben şuan 43 DR deyim. Ya 100 DR ile devam yada Golden alıp DR limitini yükseltmeliyiz. 100 DR yede ulaşırmıyız muamma. :D

Refi olmayan Mehmet'ler Ahmet'lerden müsade isteyerek yeni üyelik açabilirler Hocam, içerde biriken paralarıyla - büyük ihtimalle en fazla 1 dolardır- reklam verir ve bırakırız derlerse  :)
Eğer arkadaşlar da tapbux uygundur derlerse  :)

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 01 Kasım 2013, 17:53:19
Refi olmayan Mehmet'ler Ahmet'lerden müsade isteyerek yeni üyelik açabilirler Hocam, içerde biriken paralarıyla - büyük ihtimalle en fazla 1 dolardır- reklam verir ve bırakırız derlerse  :)
Eğer arkadaşlar da tapbux uygundur derlerse  :)

Bunu yapan var yapamayan var. Hem konu tapbux için geçerli değil. Tanıtılmış siteler için konuşuyorum.

Örneğin Ojooo, orontes tanıttı. bekelinin teklifi ile ben bekelinin refi oldum. Şimdi girsek ojooo`ya,  ya IP mi değişemem, ya ödeme almama az kaldı, ya paypal, payza mailim başka yok, değişemem  vs de vs...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Hocam reklamsız forumdan zaten 100Dr çıkmaz zaten. Mehmetlerle ahmetler konuşup anlaşırlar; ayşeler ile fatmalarlada ben konuşurum..

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 01 Kasım 2013, 15:22:11
Edit:
Bu site olursa + ve - leride var.

Ben tapbux için yazmıştım Hocam, bu yazınıza istinaden  :g

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Kasım 2013, 17:59:36
Ayşeler ile fatmalarlada ben konuşurum..

:)) Bütün sorun buydu zaten, halledildiğine göre hadi başlayalım yatırıma  :g

enderege

Ben geçen hakanın yazısında okumuştum dikkatimi çekti, bugünde reklamını görünce aklıma geldi. ve üye oldum.

wassaynbux

Bilgisi olan üyeliği olan var mı?

Ayrıca bir müddettir ikose ile şakalaştığımız, birbirimze sen tanıt dediğimiz ve üye olduğum içerde de 1,5$ ım olan

viralbux

var???

enderege

wassaynbux ı eledim arkadaşlar.

volkanaydinli

Tapbux elendi mi? Tam olarak vakıf olamadım konuya...

enderege

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 01 Kasım 2013, 19:25:04
Tapbux elendi mi? Tam olarak vakıf olamadım konuya...

İlk mesajda...

volkanaydinli

Başka site önerisi olan yok mu?