Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Fikrim basit bana olmaz ama teklif güzel bence :P :) Ip değişebilsem   olumlu bakardım ama ben Upline değişemiyorum maalesef bol şanslar ,bol kazançlar ;Üyelikte hayırlı olsun ;)

enderege

25 DR  var. 19 u bizim forumdan. 6 tanede verdiğim reklamdan geldi. Bizim forumdan 11 kişisi tıklıyor. Yabancılardan 2 si tıklıyor.  Bu 11 kişi fikirlerini belirtirse memnun olurum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ballondor

bende standart olarak 50 RR ver, o sebeple hesabımı değiştiremem :S

ikose

Benim ıp de sabit maalesef, herikinizinde golden üyeliğini
tebrik ediyorum vede bol kazançlar diliyorum..
gönül isterdi ki her ikinize de destek vermeyi  :(

6il9in

Alıntı yapılan: universitely76 - 05 Ocak 2014, 22:16:51
Arkadaşlar ZapBux için referans grubuna bir teklifim var daha doğrusu bir öneri... havuzda bulunan arkadaşların fikirlerini söylemesi rica olunur :y

Bu sitede GelirKapısı'ndan şu ana kadar görebildiğim kadarıyla 6il9in ve ben golden almış durumdayız (zapGolden oluşumu bu şekilde açıklamış oluyorum), golden üyelerin DR kazancı 0,005, standartların 0,0005; yani 10 katı. Enderege'nin hesabında şu an 25 DR katkısıyla yaklaşık olarak 20 gündür  2.7$ kazanılmış. Benim önerim ise 25 DR ile devam ettiğimiz bir sitede bu emeklerin karşılığını daha verimli alabilmek adına Enderege'nin alt üyesi durumunda olan arkadaşların IP-çerez temizliği ile golden almış arkadaşlara üye olması ve grup olarak daha fazla kazanç elde edilmesi.

Golden almış üye olarak şimdilik 6il9in ve ben olduğumuza göre fikrin kabul edilmesi durumunda gruptaki arkadaşların 6il9in'in ref linkiyle üye olmalarını istiyorum (kendisinin kabul edeceğini umuyorum)

@universitely76 öncelikle düşüncen ve sunduğun öneri için çok teşekkür ederim... Ayrıca ZapGolden in hayırlı olsun... Kısa süre de yatırımın çıkar umarım..

ZapBux Golden olmamın sebebi Elisa hoca ile karşılıklı birbirimize bulunduğumuz atıflardan ibarettir. Kendisinin bu ortaklıktan haberi bile yok idi en başta.. Haber verince ortağım oldu.. :))

Golden olmamızdaki sebep illa para kazanacağız da yatırım çıksın mantığı ile yaklaşmadık. Siteyi birde bu şekilde deniyelim dedik..

Yani 20-25 kişilik yatırım grubu kurmak yerine 2 kişilik bir oluşuma gittik..

Benim DR desteği almak gibi bir cabamda olmadı. RR leri deneyerek kısa sürede sonuca varmak istiyorum..

İlerisi için düşüncem daha netleşmemiş bir durum farklı bir site için bu şekilde bir destek almaktır. Bu sitede dr geliri golden ler için 0,01 $ dır.. Tabi bu bir düşünce..

Ayrıca elisa hoca ile ortağız ama kendisi benim veya bir başkasının alt üyesi dahi değildir. Bu durumu kendisi ile aramızda görüştük..

Ender hocanın alt üyesi olan arkadaşlar iyi veya kötü belirli bir miktara ulaşmış durumdadırlar. Bunu hesaplarında bırakmalarını istemem.. Yani sıfır noktasına dönmelerini istemem..

Şimdi değil ama belkide ileride bu şekilde bir durum değerlendirilebilir.. İlk çekimler yapıldıktan sonra..

Benim adıma yaptığın bu güzel düşünce için tekrar teşekkür ediyorum..

Umarım ki Benim Golden olmam senin Golden olmanı tetiklememiştir. Olaki yatırımın geri gelmez ise benim için üzücü olacaktır.

Ayrıca aldığın RR istatistiklerini bizimle paylaşır isen çok mutlu olacağım..

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Ocak 2014, 01:45:42
Yani 20-25 kişilik yatırım grubu kurmak yerine 2 kişilik bir oluşuma gittik..

Benim DR desteği almak gibi bir cabamda olmadı. RR leri deneyerek kısa sürede sonuca varmak istiyorum..
Aslında ileri sürdüğüm öneride upline'ın, DR hanesindeki bir artış dışında kazancı olmuyor, bu DR'lerden gelen kazancı yine referans grubu mantığıyla havuzda toplayacaktık, sadece standart bir hesap altında değil de golden bir hesap altında olacaklar ve kazançlar 10 katına çıkacaktı.

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Ocak 2014, 01:45:42Ender hocanın alt üyesi olan arkadaşlar iyi veya kötü belirli bir miktara ulaşmış durumdadırlar. Bunu hesaplarında bırakmalarını istemem.. Yani sıfır noktasına dönmelerini istemem..
Siteye ilk günlerden itibaren tıklamış olsalar dahi şu an 40 cent ancak birikmiş olabilir ve bildiğim kadarıyla min. ödeme limiti 4$, o  yüzden daha etkili bir kazanç yöntemi olacaktı bu.

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Ocak 2014, 01:45:42Umarım ki Benim Golden olmam senin Golden olmanı tetiklememiştir. Olaki yatırımın geri gelmez ise benim için üzücü olacaktır.
Olur mu hiç :) benim yazılarımı takip ettiysen zaten en başından beri girdim girecem durumum vardı en doğru zamanı bekliyordum.. sonra bi yılbaşı geçsin, bir payza aktifleştirilsin, hesabımı yapayım diye bahanelerimin ardından aldım goldeni.. seninle pek bağlantılı değil sen sadece siteyi deneme noktasında iyi bir forum yoldaşı oldun :) umarım kısa sürede her ikimizde yatırımı çıkarıp ballı kaymak tadını almaya başlarız  ;)

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Ocak 2014, 01:45:42Ayrıca aldığın RR istatistiklerini bizimle paylaşır isen çok mutlu olacağım..
Tabi ki :)
Şu sıra imzasız'ım...

ýrmakk

Arkadaşlar ben gruptan ayrılıyorum. Clickerjet konusunu kapatmıştık. Zapbuxta da izleme zorunluluğu olması nedeniyle siteyi bırakıyorum. Kendi sitelerimin tıklarını bile zar zor yapıyorum. Clixsenseye herhalde 1 aydır uğramıyorm. Ptcsolutionuda 1-1,5 hafta nerdeyse hiç tıklamadım. Onlarda da izleme zorunluluğu olduğu için zapbuxtan ayrılıyorum.  Şimdiye kadar da (Özellikle işlerimin yoğun olması ve iş yerimden mecburi izin aldığım ailesel durumlar nedeniyle) pek tıklayamadım.
Günlük kazanç da çok az git gide reklamları azalttı site (yada ben daha fazla hatırlıyorum.) müsait oldukça Yinede destek için tıklamaya çalışırım. Gruba başarılar diliyorum arkadaşlar bol kazançlar cümleten.

sicher

sizede ırmak hanım her zaman bekleriz nede olsa burası bizim için 2. bir aile ortamı... :) İşlerinizi yolunuza koymaya durun....

ýrmakk

Alıntı yapılan: sicher - 08 Ocak 2014, 14:00:48
sizede ırmak hanım her zaman bekleriz nede olsa burası bizim için 2. bir aile ortamı... :) İşlerinizi yolunuza koymaya durun....
sicher teşekkür ederim. Yanlış anlaşıldı sanırım forumdan değil sadece gruptan ayrılıyorum. Buralardayım bir yere gitmiyorum  :)

FilmsizKalma