Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

flowist

Ben de sınırsız siteye tıklayabilirim. İlk mesajda ref linki gördüğüm anda üye olurum. O olur mu bu olur mu derken gün kaybetmeyelim, zaten ref tıkları bir gün sonra sayılmaya başlıyor.

volkanaydinli

Alıntı yapılan: 6il9in - 03 Kasım 2013, 06:39:57
@enderege hocam site öneriyom yorum yapmıyorsun ama bende inatla önereceğim :)

www.chewzillabucks.com yeni bir site 14 üyesi var gerek görürsen üye olup incelermisin :) minimum ödeme limiti yok diyor

Bir site daha eklenebilir bence de...

enderege

Bunu kararlaştırın

2. bir site olabilir. (Bu yatırım yapılacilecek bir site olabilir. Bir iki ödeme alınıp sonra yatırıma yöneliriz/yönelebiliriz)

Çoklu koldan saldırmaya sıcak bakmıyorum ama tartışılır. Ha ben yönetmişim ha reklamları tıklamışım. Milleti fazla baymaya gerek yok bence.

Şu an balance 0.324$

TL mi istersiniz? $ mı?

5 tık yaptınız hemen para demeye başladınız. Bir kaç ay sonra beni yolsuzlukla bile suçlarsınız siz. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Arkadaslar bir site daha istorsaniz girelim. eger Enderege hocam istemiyorsa bu kez liderligi baska bir arkafasimiz ustlensin. mesela konuyu acan arkadasimiz Volkan ustlenebilir tabi isterse.
grupdaslar siteyi oylamaya koyalim. istemiyorsaniz baska site bakalim benim icin problem yok yane  +1

Tapatalk 2 ile gönderildi

FilmsizKalma

bence 2 site olsun 2 sinede enderege baksın ha tıklamış ha yönetmiş fark etmez, en azından para alınırsa, aynı hesapta birikir.

hakanatik01

Bence ikisinede enderege hoca baksın hatta teamviwarla PC'lere  bağlanıp bizim hesaplara da tıklayıversin olma mı?(gyk)

ElisaMcCline

Ayrı kişi olması hesapları iyice karıştırır.
bende daha önce bahsetmiştim.. max 3 site ve yatırımsız.

Yatırım gerekirse sitelerden iyi giden çıkarsa düşünülür.

İlle de yatırım diyenler için ayırı yatırım grubu olmalı. Hepsi bir arada olursa enderege' ye eziyetten öteye geçmez...
3 siteye kadar ok :y ( siteler onlarca 0,0000001 dolu siteler olmadığı sürece tabii ki :) )

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Kasım 2013, 16:07:13
Bence ikisinede enderege hoca baksın hatta teamviwarla PC'lere  bağlanıp bizim hesaplara da tıklayıversin olma mı?(gyk)

Ya nasıl düşünemedim la ben bunu  çok iyi fikir (d)

ElisaMcCline

Yok yaa, ne Team i. direk eve gelsin,, aradan bulaşığı , temizliği de çıkarsın isterseniz :)

Walla şu anda camii duvarının önündesiniz, ona göre devam edin ne söyleyecekseniz :D

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 02 Kasım 2013, 22:15:02
17-  universitely76 (Süprizzzz)  Sen nereden çıktın yaaa? :D  Hoşgeldin Geçmiş olsun.
Alıntı yapılan: abcb - 02 Kasım 2013, 22:18:31
Hoşgeldin Universitely  :)
Hoşbuldum teşekkürler sağolun :)
Alıntı yapılan: ikose - 02 Kasım 2013, 22:27:16
hoşgeldin Universitly diycem ama hiç girişini göremedim, ziyaretçimi takılıyor artık  :)
Adminler Modlar beni banlamışlar heralde (okuduğum bazı konularda modların ban rüzgarını sezdim sanki :P) kaç gündür bir mail gelsin de giriş yapayım hesabıma diye bekliyordum, o yüzden ziyaretçi takılmak durumundaydım :)

Ama baktımki bir forum grubu kuruluyor ve ben bu işin içinde yokum allem edip gullem edip girdim foruma :)
Ee nerde kalmıştık... :g
Şu sıra imzasız'ım...