Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Clikerjette vardı hocam onuda bırakıyormuyuz ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Kasım 2013, 23:29:38

Hayır, onunla devam. O yüzden yazmadım. Bahsettiğim düzgün site o zaten :)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Kasım 2013, 23:29:38

Ona devam edelim diyoruz. 2 gün önce ödeme aldık, şimdi 1$ dayız.  Şimdi 4$ da ödeme alabileceğiz.

Diğer siteler hiç para bırakmıyor.

Hatta sizden gizli cebimden 6$ harcayıp davids den premium alayım dedim. Hesap yaptım onu bile zor çıkartacağız. Malesef aramızda 0 tıklı arakadaşlarımızda var. Neden üye oluyoruz ki o zaman. Size illa gelin üye olun diyen yok. Gönüllü giriliyor, tıklanmıyor. Zaten DR geliri düşük hiç birikmiyor.

Elisa hocanın dediği gibi %10-20 DR geliri olan sitelerle uğraşılmaz.

clixbizer i birkaç gün beklerim. Duruma göre bakarız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Orada da 1-2 değişiklik olmuştu hocam;Tık gelirlerin %50si geliyor ref geliri %20 Bider ödeme almıştık burdan değil mi?  2.ödeme için limit artıyormu ?

Edit:Ona devam edelim diyoruz. 2 gün önce ödeme aldık, şimdi 1$ dayız.  Şimdi 4$ da ödeme alabileceğiz.
Tamamdır 2.ödeme 4$ mış demekki :) teşekkürler cevaplar için...

Alıntı yapılan: enderege - 15 Kasım 2013, 23:38:51
  Malesef aramızda 0 tıklı arakadaşlarımızda var. Neden üye oluyoruz ki o zaman. Size illa gelin üye olun diyen yok. Gönüllü giriliyor, tıklanmıyor. Zaten DR geliri düşük hiç birikmiyor.
:y :y :y :y :y

volkanaydinli

O zaman silelim ana konudan gereksiz siteleri. Clikerjet benzeri ref geliri olan siteler bulalım..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 15 Kasım 2013, 23:47:18
O zaman silelim ana konudan gereksiz siteleri. Clikerjet benzeri ref geliri olan siteler bulalım..
Silindi...

Aynen..

Örnek: tapbux gibi bir siteden şu ana kadar, böyle bir grupla en az 30$ para çekmiştik ...
Bunun yerine ayda 2$ dan 15 siteye tıklamaya değer mi ? Varsın 10 gün başka bir site olmasın, yeter ki grupla iyi rakamlar çıkarabileceğimiz sitelere bakalım sadece ;)

6il9in

Elisa Hocam Güzel Msj :)

Birlik Beraberlik ruhunu körüklemişsin :)

tolgacan86

Ben zaten clixbizer midir nedir ona üye olmamıştım, olmayıda düşünmüyordum.. Clickerjet ile devam :y

FilmsizKalma

Clickbizere tıklamıyoruz yani? Ben dediğiniz günden beri tıklıyorum.

enderege

Şimdilik sadece Clickerjet edevam edelim. Diğerlerini tıklamayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.