Neobux Golden Üyelik Kampanyası

Başlatan ElisaMcCline, 05 Kasım 2013, 22:34:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Coulers Volkan üyelikleriniz hayırlı olsun  :)

Coulers79

(p) Teşekkürler forum ve ElisaMcCline hoca. (spk) Forum banım da düzelirde doğru düzgün tıklarız inşallah. ;)

hakanatik01

Bol şanslar bol kazançlar ;

neo golden club kurulabilecek sayıya geldik ,diğer forum üyelerini dışlayıp altın günü yapabilriz ? :PP (gyk) :D

volkanaydinli

Alıntı yapılan: nükhet - 18 Aralık 2014, 15:37:54
(eht)lık mı başladı  volkan hocam :-[

Bence gencim ama, bişiler var demek ki :)

ElisaMcCline

Herkese tekrar hayırlı olsun arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 18 Aralık 2014, 13:35:38
Sağolun arkadaşlar. Yalnız bu Elisa Hoca scam midir nedir, para falan yollamadı bana :)

Ben de şüpheleniyorum hee bu kırmızıdan  :m rengi de ofsayt zaten :P

Alıntı yapılan: Coulers79 - 18 Aralık 2014, 18:32:51
(p) Teşekkürler forum ve ElisaMcCline hoca. (spk) Forum banım da düzelirde doğru düzgün tıklarız inşallah. ;)

Yaa bir rahat dur da banlanma , ala alaa (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 18 Aralık 2014, 15:24:02
Hesap adresi yollamamışım :)

Kampanya kapsamında volkanaydinli arkadaşımıza 15$ gönderilmiştir :)

hayırlı olsun :)

6il9in

yahu sevgili kırmızı hani benim $15.00 nerede yolluyacam demiştin yok paypalda hala  (d)  :D  :P

(scm)  (scm)  (scm)

[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]Genel alan olmasaydı o yaşlı amcayı koyacaktım pm hatırladın mı sevgili kırmızım  :D  :P  :DD [/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Aralık 2014, 00:14:07
yahu sevgili kırmızı hani benim $15.00 nerede yolluyacam demiştin yok paypalda hala  (d)  :D  :P

Ben ne hatırlayacam, sen hatırla :))

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Aralık 2014, 00:31:07
Ben ne hatırlayacam, sen hatırla :))

Tamam sen şu neobux kara kaplı defterine not al bilqin $15.00 + 100 RR borçluyum diye yeter bana bir ara alırım senden  :D  :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Aralık 2014, 00:14:07
Seçmece ödeme yapıyor olabilir mi ? :D