Neobux Golden Üyelik Kampanyası

Başlatan ElisaMcCline, 05 Kasım 2013, 22:34:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 02 Mayıs 2015, 17:12:30
İkinci ip ayarlıyacam :P modum

Goldensiz hesaptaki parayı bile cekmedim . (d)

Golden hesabındanda tıklayamadığım veya az tıkladığım zaman oldu EmiCe zarar etti $15.00 dan :P :D

İki hesaptan da zarar et diyorsun yani :P

hakanatik01

60 baya iyi fiyat oluyor hakkaten fernando yapmıyor böyle indirimi anca işte yılda bir :P :) Yararlanmak isteyenlere bol şanslar ;

kurtak

İndirimide bilmiyordum sizin yanptığınız kampanyayıda gitti 30 dolar üstüne bide RR lerin avgsi düşmeye başladı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kurtak - 08 Mayıs 2015, 17:26:15
İndirimide bilmiyordum sizin yanptığınız kampanyayıda gitti 30 dolar üstüne bide RR lerin avgsi düşmeye başladı

Umarım toparlarsınız.
Neobux kazançlarını düşününce 30$, başlangıç için oldukça iyi bir indirim oluyor.
Kaçırmanıza üzüldüm.

kurtak

Sizin RR avg nizi öğrenebilirmiyim benim 215 refim var 21 günlük altın üyeyim ilk 15 gün 1.4-1.8 arası sonra biranda 1.1-1.2 arasına düştü. bugün şuan 0.69 gün sonu 0.76 gözüküyor bunu arttırmanın bir yolu varmı önceden recycleye günlük net karın 3 te birini harcardım 1.1-1.2 arasına düşünce biranda bıraktım geri bu tıkda devam eder ve recycle yapmassam günde 1 tl kar oluyor sadece eski tıklarda 5-6 kaar geliyordu 2 sini yenilemeye harcıyordum

6il9in

230 RR ile 1.30-1.50 arası RR avg si var elisamccline nin :)

Ama bu duruma gelmek kolay olmadı yıllarını harcadı :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kurtak - 08 Mayıs 2015, 21:53:25
Sizin RR avg nizi öğrenebilirmiyim benim 215 refim var 21 günlük altın üyeyim ilk 15 gün 1.4-1.8 arası sonra biranda 1.1-1.2 arasına düştü. bugün şuan 0.69 gün sonu 0.76 gözüküyor bunu arttırmanın bir yolu varmı önceden recycleye günlük net karın 3 te birini harcardım 1.1-1.2 arasına düşünce biranda bıraktım geri bu tıkda devam eder ve recycle yapmassam günde 1 tl kar oluyor sadece eski tıklarda 5-6 kaar geliyordu 2 sini yenilemeye harcıyordum

250 refin üstüne çıkmayın zaten. Toparlayamazsınız.

Aslında bir kriter olmaması için AVG bilgisi paylaşmamaya çalışıyorum. Çünkü bu gibi AVG leri yakalamanız hiç de kolay değil.
Çok eskiden kalan minik bir grup ref beraberinde, elimden geçen onbinlerce ref içinden seçildi bu refler. Ve çok çok uzun bir zaman aldı.
Genel ortalama 1.35+ diyelim. Son 10 gün içinde 2 tane 1.56 biten gün var. En düşük olarak da 1.17 ile biten  1 gün var.

Şunu ya da bunu yapın demek zor. Reflerle oynamak, satranç oynamaktan farksızdır neobux ta.
Sizin reflerinize göre hareket etmek lazım ve şu kadarını ya da şöyle olan refleri recycle edin demek de bir o kadar hatalı.
Reflerinizin her birini tek tek incelemeden bir yere varamazsınız. Toplu olarak tüm refler şunu yapıyoru takip etmek sizi yanıltır.

6il9in

ikose