Neobux hesabıma girilmeye çalışılmış

Başlatan ElisaMcCline, 07 Kasım 2013, 13:50:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Benimde başıma gelmedi.

Ojooo ve tapbux da ki şifrelerim farklı. Ama bu şifreleri kullanıyorum. ve bu şifreler neo ile aynı değil.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

[spoiler]Sen zaten domainlere baktıydın bunlardan hiçbiri değil adminler den çok içeri sızan birileri olabilir,acaba modların yetkisi varmıdır bu tarz şifre v.s görme gibi sende şüphelenmiştin ojooo dan sızıntı hakkında ki elisa hocanın kullandığı siteleri göz önüne alınca bu site adminlerinin yapabileceğini çok düşünmüyorum açıkcası belki veritabanı hacklenen site farkında bile değildir henüz yada kullanıcılara  çaktırmıyor telaş v.s. edilmesin diyerek en son fribux'ı hacklemişlerdi bizim kullandığımız misal onun gibi bir durumda olmuş olabilir ;[/spoiler]

ElisaMcCline

Tamam da, söz konusu [spoiler]ojoo[/spoiler] olsa, bana kadar kimler var... Basit bir üyeyim ben orada, göze batacak biri değilim ki. ???

enderege

Daha eski scam site adminleri olabilir mi?

hakanatik01

namınız yeter  hocam :D kullanıcı adınız aynıysa misal reggen,rseven,magnet nasıl efsane isimlerse sizde türkiye için öylesiniz sonuçta neoda herkes size danışıyor :) dikkat çekmemeniz zor :P :D ben biryeri hacklesem ilk bu isimlere bakarım :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 07 Kasım 2013, 16:50:32
Daha eski scam site adminleri olabilir mi?

Çooook eski olması lazım, o zamanlar da farklı parolalar vardı. temp parolaları da tek tip ve sürekli aynı tutmuyorum.
Nadiren site temizliği yapıyorum.. Yani sanmam..
Ama parola kaydı alınamayan bir siteyse de ki pek olmuyor, hatırlamıyorumdur.

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Kasım 2013, 16:52:27
namınız yeter  hocam :D kullanıcı adınız aynıysa misal reggen,rseven,magnet nasıl efsane isimlerse sizde türkiye için öylesiniz sonuçta neoda herkes size danışıyor :) dikkat çekmemeniz zor :P :D ben biryeri hacklesem ilk bu isimlere bakarım :P

Koltuklarım kabardı, inanmasam da biraz keyifini yaşaşayım :P teşekkürler  :-[

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Kasım 2013, 16:52:27

Hakan doğru söyler Hocam  :y Bende biryeri hackleyecek olsam ilk bu isimlere bakarım  :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Kasım 2013, 16:58:49

Koltuklarım kabardı, inanmasam da biraz keyifini yaşaşayım :P teşekkürler  :-[

Senin hesabı boşaltmaya çalışıyorlar ama koltuğun kabarıyor!...  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 07 Kasım 2013, 17:04:09
Hakan doğru söyler Hocam  :y Bende biryeri hackleyecek olsam ilk bu isimlere bakarım  :)

O yüzden buradasınız.. :D

Ulen sizden biri mi yoksa :D
Ya arkadaşlar, tamam da Allahın[spoiler] İtalyanının[/spoiler] benimle ne işi olur..
Gerçekten teşekkürler ama.. biraz daha dışarıdan bakarak düşünelim... :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 07 Kasım 2013, 17:06:42
Senin hesabı boşaltmaya çalışıyorlar ama koltuğun kabarıyor!...  :D

Tabii tabii, en sevdiğim şey zaten :D Eyy Allahım yaa :D