GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

7 sayfadır aynı şeyleri konuşuyoruz farkındamısınız  :X Irmağa ve bekeliye katılıyorum  :y
3tık-5tık, 3cent-5cent çok önemli değil, önemli olan forum olarak birşeyi paylaşıyor olmak , ben böyle düşünüyorum..  :y
sonuçta bahsettiğimiz 2 paket sigara parası yahu, kaybetsek nolur  :P

hakan ve 6il9gin gruba bir sebepten dahil olamayanlar, sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı  ???

Tolga bencede tıkları mesele etme, idare ederiz bir şekilde, dedimya tık sayısının önemi yok bence  :y, hayde gel bekliyoruz..

Saygılar herkese  (gyk)

hamzakursad

Alıntı yapılan: hamzakursad - 08 Kasım 2013, 21:17:00
Ama burada benim hesabım hamzakursad değil de, benim hesabım bekeli gözü ile bakılmalı.
Alıntı yapılan: bekeli - 08 Kasım 2013, 21:14:01
Ana hesabı kendi hesabı gibi görmeyecek arkadaşların gruba katılmasına gerek yok.
Tam olarak bahsettiğim şey  (a)

ptconur

Gruba sonradan dahil olmak isteyecek arkadaşlar için şöyle düşünebiliriz. O güna kadar gruba kişi başı ne kadar yatırdıysak onu yatırır. Ödemeler yapılırken de grup başladıktan sonra kaçıncı gün gruba dahil olmuşsa o kadar gün için ödeme alır.
Yani örnek vereyim;
Grup başladı diyelim. 15 gün sonra da başka biri üye oldu. 30 gün sonra da ödeme aldık ve kişi başı 1$ ödeme yapılacak diyelim. Grubun tüm üyeleri 1 er dolar alır sonradan katılan üye ise 0.5$ alır.
Yeni katılacak olan arkadaşlarımıza da ihtiyacımız olacak unutmayalım :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ptconur - 08 Kasım 2013, 21:25:16
Gruba sonradan dahil olmak isteyecek arkadaşlar için şöyle düşünebiliriz. O güna kadar gruba kişi başı ne kadar yatırdıysak onu yatırır. Ödemeler yapılırken de grup başladıktan sonra kaçıncı gün gruba dahil olmuşsa o kadar gün için ödeme alır.
Yani örnek vereyim;
Grup başladı diyelim. 15 gün sonra da başka biri üye oldu. 30 gün sonra da ödeme aldık ve kişi başı 1$ ödeme yapılacak diyelim. Grubun tüm üyeleri 1 er dolar alır sonradan katılan üye ise 0.5$ alır.
Yeni katılacak olan arkadaşlarımıza da ihtiyacımız olacak unutmayalım :)

Katılmalarını ben de tabiki isterim. Yeni katılan kişi sayısı 2-3 oldu mu sıkıntı olmaz da, 10 kişi ile başladık 20 kişi olduk diyelim, birisi 4 gün sonra katıldı, birisi 7, diğeri 18 diğeri 23 vs. vs... Kim oturup hesaplayacak? Upline.. Çok zahmetli ve külfetli olmaz mı onun için? Bu zaten bir nevi pilot yatırım sitemiz olacak, bence burada herşey biraz daha basit ve standart olmalı.

hakanatik01

Alıntı yapılan: hamzakursad - 08 Kasım 2013, 21:08:27
:D :D :D :D Hocam arayın kabloneti internetim çok yavaş, bazı sitelere giremiyorum ip'mi değiştirmek istiyorum gibi birşeyler söyleyin bence.
Onuda düşündüm enderege hoca yazınca ama diğer sitelerimde problem olur diyerek korktum açıkcası,Neodan bir kere banlandım zor açtırdık söze verdik bir daha yapmaycam diye :P 2.olursa elisa hocada devreye girse açmazlar dedim Ip değiştirmekten korkuyorum açıkcası :) Yeterli çoğunluktada oldunuz zaten açıkcası [10 kişi idel bana kalsa :D ] çok kalabalık olmasıda iyi olmaz benim fikrimce bunu dedim diye kimsede dışarıda kalmasın tabiki :P

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 08 Kasım 2013, 21:19:52

hakan ve 6il9gin gruba bir sebepten dahil olamayanlar, sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı  ???

Yok modum şahsi sebepler ama elimden geldiğince çıkar gözetmeksizin gruba destek veririm her iki nicki ile farklı yerlerden :)

Belkide ikinci site belirlenir veya 3 onlara dahil olurum...

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Kasım 2013, 21:29:18
Onuda düşündüm enderege hoca yazınca ama diğer sitelerimde problem olur diyerek korktum açıkcası,Neodan bir kere banlandım zor açtırdık söze verdik bir daha yapmaycam diye :P 2.olursa elisa hocada devreye girse açmazlar dedim Ip değiştirmekten korkuyorum açıkcası :) Yeterli çoğunluktada oldunuz zaten açıkcası [10 kişi idel bana kalsa :D ] çok kalabalık olmasıda iyi olmaz benim fikrimce bunu dedim diye kimsede dışarıda kalmasın tabiki :P

Statik ip kullanmayanlar hep bu sorunu yaşıyor mu neobuxta? Bende kablonet olduğum için bir sıkıntı çıkmadı neo da ama merak ettim şimdi. Her ip değiştiğinde banlıyorlar mı?

fkork

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Kasım 2013, 21:14:01
Kendi reklamlarımız yerine ana hesabın reklamını yapsak ???
Herkesin katkısıyla 10'ar ref bulsak 15*10 = 150 ref yapar.
Sen % 20'sini bilemedin %40'ını alabilecekken ana hesap şimdilik %70'ini daha sonra %100'ünü alacak.

Bilmem anlatabildim mi @fkork ;)

Ana hesabı kendi hesabı gibi görmeyecek arkadaşların gruba katılmasına gerek yok.

bu konuda tamamen katılıyorum, grup ana hesap olmalı zaten... benim demek istediğim şu, adam kendi yatırımını da yapmak istiyorsa bu gruba katılmasına mani olmamalı...  reklam mı yapılacak, herkesten eşit miktarda para toplanır, reklam yapılır olur biter...

yatırım konusunda şahsi tutumum,
**standart forever ** 8)

gruba katılır katılmaz bloğuma ana hesabın reklamını ekleyeceğim... tık şartı konmazsa tabii  :D

hakanatik01

Şİmdik gördüm sonradan katıaln için yapılcak bana gelen mantıklı olan :D misal diyelim 1 ay sonra aranıza birisimi geldi sizler ne akdar yatırım yaptınız tüm masrafları reklam  + üyelik için atıyorum 50$ bu 50$'ı grup liderine verir oda diğer grupdaşlara paylaştırır böylece aranıza yeni gelen arkadaşta sizler kadar yatırım yapmış olur değil mi? 

Her Ip değiştiğinde banlarmı bilmiyorum ben kendimi fişlenmiş hissediyorum :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Kasım 2013, 21:33:15
Şİmdik gördüm sonradan katıaln için yapılcak bana gelen mantıklı olan :D misal diyelim 1 ay sonra aranıza birisimi geldi sizler ne akdar yatırım yaptınız tüm masrafları reklam  + üyelik için atıyorum 50$ bu 50$'ı grup liderine verir oda diğer grupdaşlara paylaştırır böylece aranıza yeni gelen arkadaşta sizler kadar yatırım yapmış olur değil mi? 

Her Ip değiştiğinde banlarmı bilmiyorum ben kendimi fişlenmiş hissediyorum :)

Bence burada yatırımdan ziyade emek önemli :) Bir nevi hazır hesaba konmuşluk olacak. İstersen $500 yatırım bakiyen olsun, yine de 3 ayda $500 harcananla 1 günde $500 harcanan hesap bir olamaz :)
Bence sıkıntı olmayacaktır, bence sen hesabındaki ref lere kıyamıyorsun da bahane buluyorsun  :P

Alıntı yapılan: fkork - 08 Kasım 2013, 21:32:50
gruba katılır katılmaz bloğuma ana hesabın reklamını ekleyeceğim... tık şartı konmazsa tabii  :D
Zaten hergün herkesin peşinden koşmaya ne bekelinin vakti yeter ne de grubun bir anlamı kalır. Kimseye hani kardeşim bugün tıklamamışsın bak unutma onu denmez, ama DR ler tıklamazsa isterse ana hesap ultimate olsun bir anlamı olmaz.  :)