GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoEroin

@bekeli emeklerin için çok teşekkürler.
7 Şubata kadar tıklarım zaten o sorun değilde.
Dediğin gibi bu site çok çok çok Az kazandırıyor.
2,5 aydır felan reklamlara gece-gündüz çıktıkça tıklıyorum daha yeni 2$ olmuşum.
Normal üye 3,5-4 ayda 3$ almak için bir sitede uğraşmaz ondan da tıklar düşük oluyor.

Ayın yedisinde Sitenin verdiği puanları çevirerek 5 Ref kiraladım.
Refler ne tık yapıyor nede Günleri eksiliyor, ondada bir katakulli var.
:g

Ben bu işe girerkende yazdım, ben Ptc'den anlamam sadece siteye üye ol denir girer üye olur reklama tıklarım.
Tekrar bir yatırım grubu kurulacaksa, yine şartlarda anlaşırsak girmek isterim.
Fakat bu sefer tıkları daha iyi verecek bir site olursa, DR'ler tıklama yapsınki Adzpot gibi tongaya düşmeyelim.
Tüm emeklerin için teşekkürler.
Ben 10$ yollamıştım bu işe girerken, 11$ olarak almamın bir anlamı yok.
1$ sizi zarara uğratmak istemem, siz bana 10$ tekrar yollarsanız ve ilerde tekrar yatırım grubu oluşturursanız yine içinde bulunmak isterim.
Teşekkürler tekrar.

bekeli

@NoEroin,
Reflerinizin süresinin azalmama sebebi AutoPay'i açık tutmanız.
10 - 11 dolar muhabbetini burada yapmayalım lütfen. 2 aydır bu sitede tıklamanızın karşılığı çok daha fazlası olmalıydı. Bu konuyu tartışarak beni üzmezseniz sevinirim..

AdzPot'a niye girdik demedim hiçbir zaman. Yukarda açıkladım sebeplerini. Sadece GoldenClix gibi olabileceği beklentisi bizi yanılttı. Admin'in her site için aynı standartları koruyacağını tahmin etmiştim oysaki. Tecrübe ettimki yatırım gruplarında uzun ömürlü site yerine vur - kaç yapılacak sitelerin seçilmesi daha mantıklı imiş.

NoEroin

@bekeli hocam ben para muhabbeti yapmadım yanlış anlamayın.
Sizi zor durumda bırakmamak için yazdım onları.
Bizim kahrımızı çektiniz kaç aydır.
Tüm sorularımıza cevap verdiniz üşünmeden tüm grubun sorumluluğunu aldınız, Asıl biz size yük olduk.
Biz sitede reklam tıklamaktan başka birşey yapmadık.

Tüm emekleriniz için tekrar teşekkürler.
Zaten 3$ olup ödeme almadan bu siteden tıklamayı bırakmam.
:D

Ama kaç ayda 3$ oluruz orası biraz soru işareti
:D

Biz tıkı iyi site bulup 1-2 ayda Vur-Kaç yapmalıyız.
Yoksa butür sitelerde 2 aydan fazladır uğraşıyoruz yatırılan para bile amorti etmedi kendini, Emeklerimiz boşa gidiyor.
(hydr)

ýrmakk

Bekeli hocam öncelikle emekleriniz ve sabrınız için teşekkürler.  (k)
Siteyi bırakma sebebinizi anlıyorum ve destekliyorumda. Ancak , buna benim kesinlikle gönlüm razı değil. 275$ ı tamamlamanıza,
Şuana kadar birikmiş olan parayı gruba katılan arkadaşlara dağıtın, Fazlasını ödemenize gönlüm razı değil. Hepimizin bir çok sitede alamadığımız yatırımımızı çıkaramadığımız oluyor bu da onlardan biri. Bence anormal bir durum yok bunda. olabilir böyle şeyler. En azından ben kendi adıma tamamlamanızı istemiyorum.   :X

universitely76

Bekeli emeklerin için teşekkür ederim ;)

Yatırım grubunu yönetmek gibi ağır bir yükün altına girmek/ hele girdiğin gibi çıkmak hiç de kolay bir şey değil, yaşadığım için biliyorum.. ancak keşke şu üstünü tamamlama meselesini hiç açmasaydın, yatırıma başlayan herkes parayı sana gönderirken sularını içmişti, amaç kazanmaktı elbette ama bu kazanmak sadece maddeten bir kazançtan ibaret değildi, yatırım grupları oldukça daha samimi bir ortam oluşuyor bunu görmezden gelemeyiz.. belki de bu paradan daha önemli.. farklı duygular hissediliyor grubun parasını yönetirken bunun da farkındayım ama kendini böyle bir şey yapmaya kendin sevketme, bizlerin böyle bir talebi yok.. ama yine de son karar senin..

7 Şubat'a kadar daha epey var, tıklamaya devam :)
Şu sıra imzasız'ım...

bilge8408

Ben kendi adıma siteye devam edeceğim. Reklam sayısı ve günlük standart geliri gayet ideal. 1-2 aydır da reklam miktarını bozmadan gidiyor. Kazanç anlamında en büyük sıkıntı DR geliri %'sine bağlı olarak artan yüksek UPG ücretleri. Yani %70 için bile 160 dolar  ciddi bir rakam. Ki bu tarz mini-mikro-nano :) reklamların ağırlıklı olduğu sitelerde %100 gelir şart. Reklam alamayan bir PTC sitesi için de 400 dolar upg ücretini (reklam masraflarını saymıyorum) bağlamak için henüz erken.

Ama gene söylüyorum, şu haliyle standart üyelerin gelirleri ve reklam sayısı normal. (Zaten bu yüzden devam diyorum) Gerisi DR  durumunuza kalmış..

Para mevzularına girmeye gerek yok zaten. Çoğunluğa uyarım :)

bekeli

Bilge hocam yazdıklarınıza katılmakla birlikte grup üyelerinin çoğunluğunun DR'siz ve yatırımsız devam ettiğini söylemek durumundayım.
Üyelik ücretleri çoğu siteye göre yüksek.
DR gelirinin anlamlı olabilmesi için çok sayıda aktif DR'ye ihtiyaç var.
Ve Elite siteler bu şekilde elit oluyorlar :P

Fikrini beyan eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ;)
Şimdi acilen çıkmam lazım.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Bekeli arkadaşımıza tüm emekleri için tekrar teşekkürler :)

Bu kararı alırken farkettik ki, zaten içten içe herkes biri söylese/bir kıvılcım çıksa da bıraksak durumundaymış :)

Bekeli ile anlaşamadığımız tek konu şu geri iade konusu.
Bu gruptaki hemen herkes bir PTC yatırımına hangi şartlarla girildiğini biliyor. Denedik olmadı, bunu tek başına bir kişiye yüklemenin bir anlamı yok. Zaten pek çok kişi de ya ödeme limitine geldi ya da gelecektir bu tarihe kadar.

Önce kararı verelim diyorum, herkes fikrini paylaşssın Geri iade konusunu ayrıca konuşulur. Ya da herkes için aynı şartlar geçerli olmayabilir. Almak isteyenler alabilir. Herkesle PM le tek tek görüşebileceği bir konu olsun bu konu.
Keza 7 Şubat a kadar vaktimiz var.

Hesap kitap işini 7 şubatta gerçek rakamlarla yapıp sonuca erdiririz :)

Herkese geçmiş olsun :)

bekeli

Bu arada 7 Şubat'a daha çok vardı, neden bugün açıkladın diye aklınıza takılmış olabilir.
Bugün 200 RR'nin süresi doluyordu.
Eğer devam edilecekse uzatmaların yapılması gerekiyordu.
Devam edilmeyecekse salıp ödeme talep edilecekti.

Sonuç olarak;
Yatırımı bırakıyoruz.
7 Şubat'a kadar tıklara devam ediyoruz.
Ödeme için Payza adreslerinizi bekliyorum.

Teşekkürler herkese ;)

tolgacan86

Bende bırakma taraftarıyım. PTC tıkları cidden mesai gibi zamanımı alıyor artık, birazda sıkıldım sanırım onunda etkisi var, çok istekli değildim o yüzden. Para dağıtımı konusunda payıma ne düşüyorsa o yeterli, fazlasını istemem.. Emeği geçen herkese teşekkürler, ellerinize sağlık.