GelirKapısı Yatırım Grubu

Başlatan bekeli, 07 Kasım 2013, 22:37:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Kasım 2013, 11:45:16
neoda günlük $100 almaktansa $70'lık 50.000 + 50.000 tıklık micro ad almak daha mantıklı :)

Ben Neo'da daha önce 50 bin + 50 bin tıklık reklamdan aldım. Probux performansından daha düşüktü.
Günlük reklamdan almadım daha önce ve bu nedenle denemek istiyorum. 100 bin hit alır diye düşünüyorum. Bide bunun adprize'ı var ;)
Daha fazlası bile olabilir. Rotate4all'da Ojooo reklamı 48 bin hit almış. O dönem 3 site vardı reklamı dönen.

Coulers79

Clixsense'ye, Neobux'a falan ref geliyor muydu ya? @cihanizm boşver eski siteler için reklam verme.

cihanizm

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Kasım 2013, 11:45:16
Cihanizm, o şekildeki reklamlar tek site için verilen reklamlarda daha ucuza mal olduğu için daha faydalı olmaktadır. Ancak kampanya zamanlarında aşırı yoğunluk oluyor malum. Neobux günlük reklamında ortalama 100.000 tık geliyor, adamın şimdi 23 tane site var, sizde alırsanız 24 olacak. Eşit dağıtmış olsa bile tıkları 100.000 / 24 = 4000 - 5000 tık gelicek sadece.. Fiyatıda $8 değer mi? Kesinlikle değmez..

Tek başınıza aldığınız reklamlardada 5000 - 10000 tıklık reklam almayın, parayı çöpe atmak gibi birşeydir. Mümkün mertebe alabileceğiniz en büyük rakamları almaya çalışın. Hele hele reklamı başlat durdur kesinlikle yapmayın, başlatınca bir kere bir daha ellemeyin.. Tavsiyelerim bu şekildedir.. Tek site için vereceğiniz reklamda tecrübeyle sabit, neoda günlük $100 almaktansa $70'lık 50.000 + 50.000 tıklık micro ad almak daha mantıklı :)

Teşekkürler arkadaşlar.

cihanizm

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Kasım 2013, 11:56:11
Clixsense'ye, Neobux'a falan ref geliyor muydu ya? @cihanizm boşver eski siteler için reklam verme.

Bunu ciddimi diyorsunuz? Benim aklımda olan siteler ojooo, clixsense sizce yenilerinemi yönelmek mantıklı...

Coulers79

Probux dahil bunlara üye olmayanları bulmak zor, ama reklamla yakalayabilenler varsa onlar yardımcı olsunlar.

tolgacan86

neobuxta 250.000 + 250.000 tıklamalı clixsense reklamı vermiştim geçen sene, yaklaşık 350-400 ref gelmişti.. bilge hocam daha büyüklerini daha uzun süreli verdi (500.000.. tıklı olan micro ads'i) ve ref sayısı 5000+ i geçti diye hatırlıyorum.. Tabi harcamalarının ne kadarını çıkartabildi, kâr edebildi mi bilmiyorum, kendi adıma clixsense için harcadığım parayı çıkartamadım ben.. Ama azda olsa halen devam ediyor ama genede çoook uzun süre daha devam etmesi lazım ki bu şekilde parayı çıkartabileyim..

@bekeli; o söylediğimiz günlük reklamdaki ortalama 100.000 hit adprizelarla birlikte olanı, sadece reklama tıklayak olan değil ;) yine bilge hocam geçen sene clixsense için günlük reklam vermişti ilk olarak 80.000 hit almıştı toplamda.. Bizim bloglardaki hit olarak gördüğümüz sayılar aslında sayfa görüntüleme sayısı, tekil hit sayısı değil o yüzden oradan bakarak 48.000 hit geldi diyorsanız muhtemelen gelen hit çok daha azdır..

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Kasım 2013, 13:28:40
o yüzden oradan bakarak 48.000 hit geldi diyorsanız muhtemelen gelen hit çok daha azdır..

O rakamı rotate4all admini reklam bitiminde gönderiyor hocam.
Ojooo için 48 bin hit gelmişti.
Adzpot için 13 bin hit gelmiş.
Ptcsolution için 12 bin hit gelmiş.

Kampanya yaptığı için hit sayıları düşmüş.
Yani bugünlerde rotate4all reklamı almayın ;)

Bu arada bizim blog reklamı aktif hale geldi Neobux'ta. Bide günlük deneyelim bakalım :)
Hayırlısı olsun ;)

İnş. bol ref gelir..

bekeli

Arkadaşlar,
Neobux reklamı güzel gidiyor şimdilik.

Söylediğim durumun gerçeklik payının yüksek olduğunu görüyoruz.

Dolayısı ile PtcEvolution scriptli sitelerin direkt kendi reklamını vermeyin.
Blogunuza/sitenize ekleyerek reklamını verin. Bu durumda ref kayıtlarında sıkıntı yok..

ikose

e be bekeli bu dün söyleyeydinya
bende diyom 0 ref ne bu tam gün verdiğim reklam için..  (sinir)

NoEroin

Son 2 sayfayı okudum  yazılanlardan 1 kelime anlamadım.
:D

Sanki başka bir dil konuşuluyor.
Ben sadece reklama tıklarım gerisini anlamaz.
:g

Edit: nasıl iyi gidiyormu reflerin tıkları?
:D