Buxtopaz.com SCAM

Başlatan yingyang16, 26 Eylül 2011, 01:40:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ekim 2011, 03:05:48
Ohoo ama, şimdi çok yük bindi üzerimize :D
Duble tıklıyoruz yani :D

ehh birazcık öyle oldu  ;) botlar gelesiye kadar  :D :D

yingyang16

Arkadaşlar buxtopaz da site içerinde para transferi yapamıyorsunuz ::)
Yanii Current Balance den advertiser balanceye veya rental balanceye para transferi yok .. Lakin ref uzatma ve recyl masraflarını Current Balance den ödeyebiliyoruz...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 03 Ekim 2011, 03:55:50
Arkadaşlar buxtopaz da site içerinde para transferi yapamıyorsunuz ::)
Yanii Current Balance den advertiser balanceye veya rental balanceye para transferi yok .. Lakin ref uzatma ve recyl masraflarını Current Balance den ödeyebiliyoruz...

Gider ayak yorumum yapayım :)
Tabii ki güzel ancak, es kaza birileri disapute açsa, arkadaşlar da ödeyememek gibi kısa süreli de olsa bir sorun yaşasa... biraz ortalık karışabilir :)
Siteye bu harcamalar için yine de para yatırır mısınız ?? ya da kim yatırır ?? :)
Ya da niyeti bozuk bir admin bunu nasıl güze kullanır ??

Yorumlar soru şeklinde oldu ama, cevapları da göreceli olduğu için için, cevaplar da yoruma açık olsun istedim :D
Nelson un bile ödeme sorunu olduğunda ben refler için içerdeki parayı kullanamasam tek kuruş para yatırmazdım ;)
Hatta siz direk düspute açtınız ;)

iyi sabahlar :)

E iyi de quote değişince çok bir anlamı kalmadı yazımın :D Neyse başka yerler için bilgi kalsın...
Yazı rental site içi harcamaların tamamının dışarıdan karşılanması durumuna yönelikti :D

yingyang16

Site içi transferi yanlış anlamışım hocam ;D Yukarıdaki mesajımı editledim sizde quote yi editlerseniz sevinirim ;)
Bu gece bir refi recyl yapmak istedim gördümki direk  Current Balance den düşüyor  :D Ref uzatmalarını da Current Balance den karşılayabiliyoruz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 04 Ekim 2011, 01:32:55
Site içi transferi yanlış anlamışım hocam ;D Yukarıdaki mesajımı editledim sizde quote yi editlerseniz sevinirim ;)
Bu gece bir refi recyl yapmak istedim gördümki direk  Current Balance den düşüyor  :D Ref uzatmalarını da Current Balance den karşılayabiliyoruz :)
E iyi de quote değişince çok bir anlamı kalmadı yazımın :D Neyse başka yerler için bilgi kalsın... :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Ekim 2011, 02:59:47
E iyi de quote değişince çok bir anlamı kalmadı yazımın :D Neyse başka yerler için bilgi kalsın... :)

:D :D

yingyang16

Pioneer üyelik için son 1 kişi kaldı :D

Total Members: 999   ;)

Edit;

Total Members:1000  ;D

ilk 1000 kişiye pioneer üyelik BİTTİ !!!

yingyang16

Ptc -investigation rütbesi şimdilik temize çıkmış :D
http://ptc-investigation.com/buxtopaz.aspx

yingyang16

Plimus diye bir yer eklenmiş nasıl bir şey bu yahuu  ??? kullanan var mı?

http://buxtopaz.com/forum/view_topic.php?cat=2&id=102

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 07 Ekim 2011, 14:55:34
Plimus diye bir yer eklenmiş nasıl bir şey bu yahuu  ??? kullanan var mı?

http://buxtopaz.com/forum/view_topic.php?cat=2&id=102

Sanki gördüm biryerlerde ama kullanmadım hocam.... Site biraz sıkıntılı gibi bu arada.. reklamları fena düşürmüş admin.. kaynak arıyor bence...