Buxtopaz.com SCAM

Başlatan yingyang16, 26 Eylül 2011, 01:40:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

nasılsınız  :D   iyiyiz siz nasılsınız  :D iyiyiz işte noolsun idaare ediyoruz  :D  eee daa daaa nassınız  :D işte çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyoruz   :D  okullarda başladı  :D yaa evet masraflarda arttı tabii  :D  tabii tabii  :D kışta geldi odun kömür doğalgaz felan  :D  yaa yaa hiç sormayın  :D  noolacak bu memleketin haali  :D  falan felan feşmekan....   :D :D :D

universitely76

:D :D :D abi altın gününde misin :D :D :D
(yoksa bu buxtopaz forumda açılacak postun konusu mudur :D :D  )
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Hee yaa, gün yapıyoruz topaz gibi bir forum :D
Üye olanlar gelsin 1-2 gün takıllsın, kalabalık olursa 1 akşamda bile çıkar 20 post.. Ben laf olsun mesajı bile atmadım neredeyse 13-14 post çıktı sadece yinyang hocamlar.. :D
Bir de Buxtopaz da banner ınız dönsün noolur yani :D

ilk 4 mesajınız benden, ;) Bir kısmına gelen cevaplara yorum var.. oldu da bitti maaşallah :D
1- OO yinyang hocam mod muşsunuz hiç söylemiyorsunuz :D ;)
2- OOO Elisa hocam siz de mi buraya uğruyorsunuz. :D
3- Merhaba arkadaşlar ben de geldim.
4- Arkadaşlar bu sişteyi yatırım için öderen var mı ?

nouma26

Geldim geldim bana da yer açın forumda :P

enderege

Bugün şehirdışından geldim. Ref alam hakkım 1 gün geçti. Bugün ref alayım dedim. Balancedaki parayı rentale atma butonu yok olmuş! Hani 5$ olunca atabilecektik? Bende bunun üzerine alertpaydan para atma işlemini iptal ettim. 2 gün yok oldum ne değişti sitede?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ekim 2011, 22:55:03
Bugün şehirdışından geldim. Ref alam hakkım 1 gün geçti. Bugün ref alayım dedim. Balancedaki parayı rentale atma butonu yok olmuş! Hani 5$ olunca atabilecektik? Bende bunun üzerine alertpaydan para atma işlemini iptal ettim. 2 gün yok oldum ne değişti sitede?
Cashout adedi kadar yatırım adedi.. yani toplam miktar önemli değil. 3 kere cashout yaptıysan , her biri 1$ da olsa 3 kere de yatırım yapma şartı gibi birşey vardı.
Dün biraz foruma takılmıştım orada gördüm..
Onunla alakalı olabilir.
Kesin bilmiyorum ama, sallamış da olmayayım... Onu da cashout gibi zamana bağlamış galiba.. X günde bir gibi...
Neysae yaw kafa karıştırmayayım ben.... :)

naber2

buxtopazdan cashout istedim. 1-2 gün bekledi. sonra parayı main balance iade etti. forumunda sordum. bana şu cevabı verdi:
i have already emailed you about the paypal issue

you need to file a dispute on the transactions

you made through paypal as paypal took away all the money

we had so you need to file a dispute on that and get the money back

than reinvest from other processors almost all other investors did that

after that everything will be normal for you like for other investors

şimdi ne yapmam lazım?

ElisaMcCline

Arkadaşın PP hesabına el koymuşlar. O yüzden yatırımları AP ye çekmeye çalışıyor.
Yatırımını PP den dispute ile al ve AP üzerinden yatır diyor...

Ancak, acele etme derim ben;
Aynı durum yingyang ve enderege ye de oldu. Onların disputelerinin sonuçlanmasını bekle istersen. Adam gibi onaylıyor mu gerçekten admin disputeleri ?.
Adet çok olunca işin içinde hinlik mi var demeye başladım..
Kazandığım yanıma kâr mı kalır diyor acaba, dispute açtırıp herkese ;)

Kötü niyetli değil, temkinli düşünmeye çalışıyorum sadece sizin adınıza...
Bence yingyang ve enderege den düzgün bir bilgi almadan hareket etmeyin ...

yingyang16

Alıntı yapılan: naber2 - 23 Ekim 2011, 11:26:16
buxtopazdan cashout istedim. 1-2 gün bekledi. sonra parayı main balance iade etti. forumunda sordum. bana şu cevabı verdi:
i have already emailed you about the paypal issue

you need to file a dispute on the transactions

you made through paypal as paypal took away all the money

we had so you need to file a dispute on that and get the money back

than reinvest from other processors almost all other investors did that

after that everything will be normal for you like for other investors

şimdi ne yapmam lazım?

Enderege ve bana da aynı mesajı yolladı  ;) Enderege ve ben 3 gün önce dispute açtık  :) Sizde  paypal ile yatırdığınız tüm rakamlar için bir an öne dispute açın ;) Admine göre 10 gün içinde kredi kartına iade edilecekmiş ;)Enderege ve ben dispute sonuçlarımnıza göre alertpay dan yatırım yapıp siteye devam edip/ etmeme kararını alacağız ;) Bence bizler size göre daha önce dispute açtığımız için bizden gelen cevaplara göre alertpay dan yatırım  yapmanızı öneririm :)

bilge8408

Bir de tekrar yatırım mı yapcaksınız yahu ???