Clickerjet Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ýrmakk, 13 Kasım 2013, 18:03:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Clickerjet contesteki refleriniz niye gözükmüyor? Üye olduğum bir siteye tekrar üye olamıyorum.
9 gündür sadece gelir kapısına giriş yapamadım. Bozuk PC'me bir format daha atamayacağım.
Online değilsem ya virüs kapmışımdır ya da başka işlerle uğraşıyorumdur. Genelde ilk seçenek.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 16 Kasım 2013, 02:24:55
Clickerjet contesteki refleriniz niye gözükmüyor? Üye olduğum bir siteye tekrar üye olamıyorum.
9 gündür sadece gelir kapısına giriş yapamadım. Bozuk PC'me bir format daha atamayacağım.
Online değilsem ya virüs kapmışımdır ya da başka işlerle uğraşıyorumdur. Genelde ilk seçenek.

Refler görünüyor.. Yukarıdaki sıralamadan 30 günü seçmelisin..
Üye olduğun siteye aynı bilgilerle tekrar üye olamaman çok normal, tam olarak sorunu anlamadım ???

Neden giriş yapamadığını uzaktan bilmek zor ama, bizler sorunsuzca gelirkapisina giriş yapabiliyoruz :)

arshi

Antivirüs programları senin bilgisayarı virüs databasesi olarak kullansa yeridir be Coulers. Bütün güncel virüsleri itinayla bulup temin ediyormuşsun gibi bi halin var :D
Can sıkıntısından nasıl sitelerde geziyorsun, neler indiriyorsun anlamadım ki :P

Coulers79

Valla işe yarar bir şey yapmıyorum. Sadece bu foruma girememeyi ise bir türlü anlamadım. Bu foruma özel bir virüsüm var galiba.
Ya da virüslü bozuk PC'ler foruma giriş yapamıyor. Onu bunu bırakta sen nerelerdesin? Dilimde tüy bitti, geyiğe sardım, kısmi ban geçirdim.  (p)   

arshi

Elisa karıştırmıştır bi şeyler, ondan giremiyorsundur. Erişim sorunu başlamadan önce elisayla aranızda yaşananları bi gözden geçir derim :P

Ne istiyorsa ver kurtul :D

Coulers79

Virüsle alakalı Clixsense offer'lardaki programlardan şüpheleniyorum. Ban ile ilgili ise Fernando paşadan.  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Kasım 2013, 03:12:42
Antivirüs programları senin bilgisayarı virüs databasesi olarak kullansa yeridir be Coulers. Bütün güncel virüsleri itinayla bulup temin ediyormuşsun gibi bi halin var :D
Can sıkıntısından nasıl sitelerde geziyorsun, neler indiriyorsun anlamadım ki :P

:y :D

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Kasım 2013, 05:29:37
Elisa karıştırmıştır bi şeyler, ondan giremiyorsundur. Erişim sorunu başlamadan önce elisayla aranızda yaşananları bi gözden geçir derim :P

Ne istiyorsa ver kurtul :D

Sana da birşeyler etmişiz demekki, bak gelmiyosun ne zamandır (d) :D

Ulen foruma gelemeyen viruse çamur atıyor yaw :D

Alıntı yapılan: Coulers79 - 16 Kasım 2013, 14:01:03
Virüsle alakalı Clixsense offer'lardaki programlardan şüpheleniyorum. Ban ile ilgili ise Fernando paşadan.  :))

Neobux' a da mı giremiyordun ki ??? :D

enderege

...........
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

E buradada hayırlı olsun :)

ptconur