Clickerjet Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ýrmakk, 13 Kasım 2013, 18:03:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Aralık 2013, 00:59:24
Ojoo da tık gelirleri sabit değil, bu sebeple paylaşılacak avg hiçkimse için hiçbirşey ifade edemez.
Aynı avg bir gün 10$ kazandırıp, ertesi günü 3$ zarar da yazabiliyor.

Elisa hocam,
İstatistik konusunu kendi isteğimle kapattırdım biliyorsunuz.
Ojooo'daki istatistiki bilgilerin gereksiz olduğu yönündeki yorumlarınızı kastetmemiştim az önce.
Ojooo konusundaki verdiğim bilgilere verdiğiniz cevapları kastetmiştim. Her neyse konumuz bu değil.

Benzeri için daha bugün sen PTCRS de bir yorumda bulundun.

Evet bulundum. Çünkü tam tersi biliniyordu. Ve ben Ptcrs'de konuda verilen bilgiye güvenerek yatırım yaptım. Dolayısı ile yatırım yapacaklara bu ön bilgi gerekli olur düşüncesiyle yazdım.  Ben Ojooo için açtığım istatistik konusunda belirtmiştim tık gelirlerinin sabit olmadığını zaten.

Açıkçası bana AVG bilgisi lazım değil.. Kıvranan arkadaşları görüyorum.. Ellerinde biraz daha net bir bilgi olursa daha net karar verebilirler diye sordum.
Tık gelirleri sabit çünki bu sitede.. Yorum gerekmiyor. Son 3 günü verip geçebilirdin. Herkes kendine düşeni hesaplardı.

Açık konuşacağım. Yeterince detay, ayrıntı verdiğimi düşünüyorum. Çoğu aldığım ödemenin ardından DR ve RR sayısı, ne kadar yatırım yapıldığı bilgisi isteniyor ve bu bilgileri vermeye çalışıyorum. Mesele avg paylaşmak değil, mesele bundan önceki yaptığım paylaşımlar neticesinde bana verilen cevaplardır. İsteyen istediğini üzerine alsın.

Kıvranan arkadaşlara da yol göstermişsiniz zaten ;)
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Aralık 2013, 01:07:40

Coulers79

voldemort

Ödemen hayırlı olsun Bekeli

bilalyuzugullu

hayırlı olsun bekeli :y güle güle harca :)

bilalyuzugullu

benim minik ödememde gelmiş :)  sonrakinin 4$ da olacağını düşünürsek epeyce sürecek sanırım :D

enderege

Hayırlı olsun Bilal. :)

Birikir birikir yeterki site yerinde dursun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemeniz hayırlı olsun Bilal hocam

volkanaydinli

Hayırlı olsun Bilal...

illisionist

Hayırlı olsun @bilalyuzugullu
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."