CF'si örselenmemiş neobux/clixsense hesapları alınacak (Geçerliliği kalmamıştır)

Başlatan arshi, 16 Kasım 2013, 03:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Coulers79

Neo'nun CF'sine nur mu yağacak yoksa bir punduna getirip onlarca hesapla task milyoneri mi olacan?

ElisaMcCline

B seçeneği olacakmış,
bu durunda haliyle A seçeneği de gerçekleşmiş oluyor :D

arshi

Belki. En kötü ihtimalle minyatür kale maç yaparız :P

Coulers79

Bir ara CF şifremi kabul etmemişti. Neo'ya nur yağmaz tekrar üye olmada problem olmazsa ödeme alıp +1 belki.
Ama benim upline kim bir tahmin et, paşalardan.  :X

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Kasım 2013, 03:42:18
Bir ara CF şifremi kabul etmemişti. Neo'ya nur yağmaz tekrar üye olmada problem olmazsa ödeme alıp +1 belki.

Fernando nun kendisidir o zaman.. En büyük Paşa o oluyor :)

arshi

Alıntı yapılan: Coulers79 - 17 Kasım 2013, 03:42:18

CF ye kayıt olurken kullanıcı adı veriyor ama login olurken mail adresiyle giriyorsun, oradan bi yamuk olmuş olabilir mi? Olmadı şifremi unuttumdan iste tekrar.
Eğer tahmin ettiğim kişiyse onun upline liğinde bi uğursuzluk var, test ettik :P :D

arshi

Birkaç kişiden aldığım yanıtlara istinaden ne istediğimin tam olarak anlaşılamadığını gördüğüm için ilk mesajı yeniden düzenledim. Kısa süreliğine ağdalı ve şiirsel anlatımdan feragat ediyorum :P :D

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Kasım 2013, 19:48:46
Birkaç kişiden aldığım yanıtlara istinaden ne istediğimin tam olarak anlaşılamadığını gördüğüm için ilk mesajı yeniden düzenledim. Kısa süreliğine ağdalı ve şiirsel anlatımdan feragat ediyorum :P :D

günümüz diline çevirmek iyi fikir.. :) benim hesap var dedim ya yahu; 1.960 küsür bakiyeli....

arshi

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Kasım 2013, 01:37:18
Tamam orası problem değil, görevler gözüküyorsa $2'ye yuvarlarız :)

Dedik ya yahu :)
Görevler var mı yok mu diyemedin ki bi türlü?