Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Alıntı yapılan: enderege - 20 Kasım 2013, 22:52:30
Bugün 5 ref alsan 30 gün çalışır, yarın 5 ref alsan 29 gün... 25. gün 5 ref alsan 5 gün çalışır getirdiği kardır. Ödemeye devam ederse bu refin 25 günü daha var ki buda extra olur. + bir daha ulti alınabilir.

Hocam 22sinde upgrade indirimi bitiyor ama aldık aldık :g

enderege

Alıntı yapılan: richman - 20 Kasım 2013, 23:28:18
Hocam 22sinde upgrade indirimi bitiyor ama aldık aldık :g
Eğer kazanmaya devam ediyorsak ve sitede ödemeye devam ediyorsa isterse Ultimate %100 zamlı olsun. Bi şekilde alınır. Maksat içerdeki parayı bir an önce çıkarmak. Ultimate i uzatınca 2. aya girerken site kapanırsa ne işe yarayacak? Ama şimdi 20$ a alınan 5 ref bile olsa yarın 0.001$ bile getirse kar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

Tamamdır hocam o zaman 5 rr kiralandı hergün düzenli devam edilecek  :)

ptconur

2 tane reklamı 0,005 yapmış :(

richman

Adminle bi süre görüştükten sonra ikna ettim 100RR vericem demiş :) Eve gidince kontrol edicem ve ödeme istiycem şimdiden hayırlı olsun ($)

richman

Arkadaşlar biri siteye girip şunda max. kaç rr alınabildiğine bakabilirmi ?

ballondor

Alıntı yapılan: richman - 21 Kasım 2013, 19:06:37
Arkadaşlar biri siteye girip şunda max. kaç rr alınabildiğine bakabilirmi ?

10

richman

Ben dün gece ref kiraladığım için o sayfayı açamıyorum arada yazabilirmisiniz değişiklik olursa  O:-)

hakanatik01

yazalım da kiralayamayacaksan ne faydası olacak ? hemen kaparlar herhalde refleri.. Kaçta senin işine yarayacak önemli olan nokta o burada uyarıdan çok saatini bilmediğimizden daha çok sen bakıp kapmaya çalışmalısın yada kaç  gibi almıştın ref alımları  o saattemi açılacak sende tekrardan.İlk sorduğunda 10'du bende de ama şu anda  kalmamış diyor mesela 10 taneyi kapmışlar bile;
There are not referrals available to rent.