Slingbux yatırım grubu

Başlatan richman, 16 Kasım 2013, 20:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Kasım 2013, 23:25:02
kişi başı 4$ olarak düşünüyorsanız ,Ptconur hocam :P hepten yanlış hesap yapıyon beya ilk sayfada yazıyor zaten toplam maliyetin 48$ olacağını 200RR 30$ yani  100RR 15$,60$ topladıysanız elinizde 12$ var  anırım richman 100ref daha almak istedi,3 $ eksik var 1 kişi daha gruba gelse onuda alırız demek istemiş olabilir mi?;yokmu 1 kişi daha yahu :)

Rr fiyatı sanırım ultimate üyelik olunca 0.20$ oldu.

hakanatik01

heeee ben ilk sayfaya baktım direkt maliyete ,az kazanın canım sizde boşverin 2 kişiyi falan yeter kapatın grubu :P :D  bol şanslar cümleten tekrardan :) Destek tıkı yapıcam ilk ödemeler de yapılmış sitede uzun ve daim olsun bol kazançlar grupdaşlara ;)

edit:Eeeneeee Arshi'de gelmiş o olmayaydı site uzun dayanır derdim ammmaaa :P Sen hangi ara geldin yahu :D

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Kasım 2013, 23:25:02
yokmu 1 kişi daha yahu :)

Ulen beni zaten son 1 kişi lazım deyü çağırdınız, aldatıldım mı yoksam ??? :D

ptconur

Alıntı yapılan: Arshi - 19 Kasım 2013, 23:34:43

Hocam her gelene son bir kişi diyoruz zaten.
Evet arkadaşlar yokmu son 1 kişi kaldı :)

richman

Alıntı yapılan: Arshi - 19 Kasım 2013, 23:34:43

Sonradan karşıyakalı gelmeye karar verince işler karıştı tam hesap olsun diye dedim şimdi :D Ama artık susuyorum yarın akşam 6 ya kadar gelen gelir gelmeyen gelmez sonrada kimse alınmıycak  :P

arshi

Alıntı yapılan: ptconur - 19 Kasım 2013, 23:39:47
Hocam her gelene son bir kişi diyoruz zaten.
Evet arkadaşlar yokmu son 1 kişi kaldı :)

Ha anladım "son gelen kişi" manasında :P
Peki.

ptconur

sicher

hocam 12 sayfayı da okudum :) şimdi bu gruba katılınca aylık bir kazanç mı elde etcez onuda üyeler arası dagıtım verdiğimiz parayı çıkarabilecek miyiz kaç günde yada ayda çıkar

arshi

sicher, teşekkürler, güzel bi noktaya parmak bastın.

Geldik ama konu ne yav :D
Mümkünse hakan izah etsin. Rica ediyorum.

hakanatik01

ismi lazım değil birisi son mesajı ben atarım dedi eeee ben bu siteye zaten tıklıyorum ve senin refinim o zaman bende geldim son kişi olayım ,