Vodafone İstanbul Maratonu

Başlatan enderege, 16 Kasım 2013, 21:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2015, 21:14:05

Millet dikkat etsinde ben ezmeyeyim onları. :P

En arkadan tin tin bastonla gideceğim için kimse beni ezemez. :D

Yaa millet piknik yapmaya gidiyor yahu, koşu bahane :D

Ama cdden takdir ediyorum :) :y
Benim hep bir bahanem var son zamanlarda, özellikle son 4-5 yılda :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Kasım 2015, 21:22:10
Yaa millet piknik yapmaya gidiyor yahu, koşu bahane :D

Benim  bahanemde maratonun sonunda Eminönünde balık ekmek keyfi. :D

Maratondan tek şikayetim var. O da maraton bitiyor ama yollar trafiğe kapalı olduğu için eve dönüş için vesait bulamamak. 1 - 1.5 saat beklemek zorunda kalıyoruz. O nedenle Eminönünden Ortakcılara kadar ekstra yürüyoruz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2015, 21:44:04
Benim  bahanemde maratonun sonunda Eminönünde balık ekmek keyfi. :D

Maratondan tek şikayetim var. O da maraton bitiyor ama yollar trafiğe kapalı olduğu için eve dönüş için vesait bulamamak. 1 - 1.5 saat beklemek zorunda kalıyoruz. O nedenle Eminönünden Ortakcılara kadar ekstra yürüyoruz.

Valla biz Beykoz ' a arabaynan gidiyoz :m Daha rahat oluyor :P
Sırf Balık ekmek için koşamam :P

Üstüne, gönüllü spordan sonra da bir de zorunlu spor mu ? :m Abowww :D

nebu

@enderege gerçekten tebrik ederim :) Ben cesaret edemezdim açıkçası. Ama Eminönü'nde balık ekmek her türlü yenir yahu :) Afiyet olsun  ;)

enderege

Alıntı yapılan: nebu - 14 Kasım 2015, 15:24:06
Eminönü'nde balık ekmek her türlü yenir yahu :) Afiyet olsun  ;)

Teşekkür ederim. :)

enderege

Uleynnn!... Bugün mahvolduk bee.... :D Kimin nazarı, gözü vardı? :P

Mecidiyeköy e kadar metrobüsle geldik. Oradan Altunizadeye giden otobüslere binemedik. Otobüs seferleri bitti. Millet açıkta kaldı. Nereden bakarsan 6-7 bin kişi Mecidiyeköyden start çizgisine yürüyüp maratona  başladık. 2 defa maraton yapmış olduk. Eminönünde de balık ekmeğimizi yedik ama haliylede trafik kapalı olduğu için otobüs ve tramvay seferleri olmadığı için Beyazıta yürüdük. 10 km lik parkur oldu mu 20 km?  Canımız çıktı valla. :D

ibrhmsny

ikose

Akşam üstü geçtim köprüden her taraf çöp içindeydi , ciddi ciddi çay kahve bile içmişler  piknik yapmışlar sanki  :g
aaraba ile geçerken yol bitmek bilmiyor birde yürüyüp hatta koştuğumu düşünemiyorum, helal olsun Ender Hocam  :y

aydyar13

Maşallah Ender hocam 20 km bravo valla. Darısı diğer ehtiyarlara :D

enderege

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Kasım 2015, 23:11:03
geçmiş olsun hocam :)

Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: ikose - 15 Kasım 2015, 23:20:23
Akşam üstü geçtim köprüden her taraf çöp içindeydi , ciddi ciddi çay kahve bile içmişler  piknik yapmışlar sanki  :g
aaraba ile geçerken yol bitmek bilmiyor birde yürüyüp hatta koştuğumu düşünemiyorum, helal olsun Ender Hocam  :y

Bu sene bana çevre daha temiz bırakıldı gibi geldi bana. Geçen sene daha pislik içindeydi ortalık. Dediğiniz gibi piknik yapan, horon tepen, oturup tavla, pişti oynayan... vs. gruplar çok vardı. Siz trafikte kaldıysanız yol ondan bitmiyor gibi gelmiştir. Biz bitirdik valla. :) Teşekkür ederim.