Neobux şehir efsaneleri :)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Eylül 2011, 02:49:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Yakın aralıklarla benzer bilgiler görünce birtane forum konusau olsun istedim...
Daha önce görmeyenlker bakıp katıla-katıla gülebilirler....
bu eski olan konu....
"Günde 1000$ dan fazla kazanmak için ne yapmak lazım" konusu... ve kazanan da var(mış) :D

http://www.neobux.com/forum/?/13/225311/hangi-yesinizkac-ref-vargnde-kac-para-yapion/

ElisaMcCline

Bu da daha taze :)

5 ay önce başlayış, 400$ kâr etmiş bir standart üye konunun kahramanı :)
Cevap verdim bakalım ama, konu devam eder mi bilmiyorum :D

http://www.neobux.com/forum/?/13/229147/Referer-nasl-deiir/0/2429836/#m2429836

ElisaMcCline

Bu en çok sevdiğim olacak sanırım :D
mesaj değiştirilirse diye de buraya da linkle beraber yazıyı da alıyorum :D

Yeni keşif: Elisamccline neobux çalışanı ve gerçek bir kullanıcı değilmiş :)
http://www.neobux.com/forum/?/13/234387/Bu-İte-Bir-Terslik-Var/0/2475846/#m2475846

user = ata07
Alıntı YapTamam abi yok diorsnda bak şimdi okuduğum şeyi anlatıcam Cennet bahçesi başlıklı konuda geçiyor millet sorular soryor 30bindolarlık adam ve eliss cevpa veriyor adamlar soruo işte reffi napiyim neopoint nerdiir gibi sorular sonra bunlar cevap arıolar tartışıo gibi sonra birden 30binlik ''Onu Bırakta Geçende Neodan Kazandığım parayla bir megan aldım yani neo araba benzin bakım masraflarını karşılıyor '' Demiş SENCE BU MANTIKLIMI ?? tmm hadi Sonra Elissde ya evet benim nie sadece param Fotoğraf makinesi ve çocuklarımın oyncağına yetiyor yaa demiş SENCE BU MANTIKLIMI bir konu ortasında birden Gayet Saçma kimse alnımasın Darılmasın ama ben ellissin gerçek bir kullanıcı player Olduğuna inanmıyorum Neobuxun Çalışanlarından Ve Kandırmaya yönelik Konuştuğnu Düşünoyrum .

yingyang16

Ayyy çok güldüm gece gece  :D :D

Neden bizen saklıyorsunuz hocam  :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ekim 2011, 02:35:47
Alıntı yapılan: yingyang16 - 29 Ekim 2011, 02:32:50
Ayyy çok güldüm gece gece  :D :D

Neden bizen saklıyorsunuz hocam  :D :D

Bot' um ben BOOOOT :D

Yok yok az önce neobux foruma yazdım'' player hocam '' ;D ;D

bilalyuzugullu

aşkolsun player hocam yaaa   :D :D :D  elalemden mi duyacaktık bunları  :D :D :D  şimdi o zaman neo nun çalışanı vede adminin adamı olduunuza göre neo ya yatırımlarımızdan mütevellit doğan zararlarımız için disputeleri size mi açıcaz acabaa  :D :D :D

birde player hocam alınmayın darılmayın ama neden kandırıyorsunuz bizi  :D :D :D vede ayrıcanaktan hani bizim foto makinelerimiz ve oyuncaklarımız  :D  bizlerde sizin çocuklarınız diilmiyiz   :D :D :D  yoksam inkar mı ediyorsunuz bizleri  :'( :'( :'(

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Ekim 2011, 09:26:24
aşkolsun player hocam yaaa   :D :D :D  elalemden mi duyacaktık bunları  :D :D :D  şimdi o zaman neo nun çalışanı vede adminin adamı olduunuza göre neo ya yatırımlarımızdan mütevellit doğan zararlarımız için disputeleri size mi açıcaz acabaa  :D :D :D

birde player hocam alınmayın darılmayın ama neden kandırıyorsunuz bizi  :D :D :D vede ayrıcanaktan hani bizim foto makinelerimiz ve oyuncaklarımız  :D  bizlerde sizin çocuklarınız diilmiyiz   :D :D :D  yoksam inkar mı ediyorsunuz bizleri  :'( :'( :'(

Bilal o kadar söyledim sana inanmadın ,sonra da elalemden  mi duycaktık diyosun :D :D :D

halisekarakaya

Harbi koptum yahu :D :D :D
Valla sabah sabah çok iyi geldi :D :D :D
Sabah 7 de uyandırdı oğlum bizi ,uykum bi türlü açılmamıştı,bilseydim uyanır uyanmaz okurdum da keyfim yerine gelirdi :D :D :D
Hocam oğlum yeni bir uçak istiyor ,bilginize :D :D :D