Nodbux (SCAM)

Başlatan voldemort, 24 Kasım 2013, 23:20:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

benimde işin komiği 4 tane dr refim var,ben söylediğiniz 5 ref uyarısını bakmadım bile.Bende dün ödeme istedim beklemeye aldı,şimdi 5 refim yok diye paramı vermeyecek mi?

abcb

Benimde 5 refim yok, ödeme yaparsa anlarız isteyip istemediğini  :)

hakanatik01

Ödeme yapabilir de yapmayabilirde çoğu site  kopyala/yapıştır yapıyor bu TOS olayını ama admin sana diyebilir de bak ben buraya yazdım görmedin mi diyerek ödemeni engelleyebilir de yada kendide farkında değildir ödemeni yapar ama TOS'ta o madde duruyor yani:)

Bkz.
http://www.nodbux.com/index.php?view=terms
Payments Request kısmı hatta burada hala 3$ olarak değişmemiş.Site ilk açıldığından beri böyleymiş demekki ama bende daha önce ödeme almıştım bu durumda 5DR olma şartı ilk gündende vardı diye düşünülebilir o zaman ödedi şimdi ödermi belli olmaz admine bağlı artık :)

ýrmakk

Konuya müdahil oluyorum ama bişi dicektim  :-[ Eğer site ödemeyi yapmazsa 5Drniz olmadığı için haber verin. Koskoca forumuz zorlasak 5 dr çıkarız diye düşünüyorum :P haber etmeniz yeterli   :-[

abcb

Ben bugün ödeme istedim Irmak, mutlaka haber veririm, birkaç gün içinde belli olur  :)

voldemort

Teşekkür ederiz ırmak hanım,ödememiz gelmez ise haber veririz,elbet forumda 1 tane ref buluruz :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: voldemort - 20 Ocak 2014, 23:28:38
Teşekkür ederiz ırmak hanım,ödememiz gelmez ise haber veririz,elbet forumda 1 tane ref buluruz :)
O Banko :D  Tamam haber edin ödemezse buralardayız :)

voldemort

Dediğimiz gibi oldu ödememi şimdi geri göndermiş ana hesabıma 5 ref istiyor sanırım,şimdi 1 tane ref bulmak lazım :)

ýrmakk

Ben daha önce üye olmamıştım sanırım bu siteye. olduysam aynı ip diye kabul etmeyebilir. Eğer kabul etmezse akşam evdeki Pcden olurum. reflink please  ;)

voldemort

Teşekkür ederim ref linki konu başlığında vardı ama tekrar yazayım size,umarım başka bir sorun çıkarmaz admin :)

http://www.nodbux.com/?ref=voldemort