earn-pound.com (Yatırım şartı yok) (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 29 Eylül 2011, 16:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Ekim 2011, 22:49:50
foto tuncay  :D :D :D  vesikalıkmı istiyor boydanmı bilelimde sonuç belli olunca bizede laazım olacak  :D :D :D

Vesikalık olsun yeter abi :D.Gülüyon ama sıra bana da gelecek hahahah :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 21 Ekim 2011, 22:51:44
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Ekim 2011, 22:49:50
foto tuncay  :D :D :D  vesikalıkmı istiyor boydanmı bilelimde sonuç belli olunca bizede laazım olacak  :D :D :D

Vesikalık olsun yeter abi :D.Gülüyon ama sıra bana da gelecek hahahah :D

:D :D :D

universitely76

Vesikalık fotoda gülmek şart bilal abi habarın olsun :D gülmezsen bu mutsuzluğa var bir sebep diyerek "elisa garantisi" devreye girebilir :D resimde duruş "ağız kulaklarda" duruşu olacakmış :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 21 Ekim 2011, 23:03:21
Vesikalık fotoda gülmek şart bilal abi habarın olsun :D gülmezsen bu mutsuzluğa var bir sebep diyerek "elisa garantisi" devreye girebilir :D resimde duruş "ağız kulaklarda" duruşu olacakmış :D :D

He valla bi foto verdim' Joker ' halt yemiş :D

Sen de bi   ;D Ajda Pekkan ;D surat yollamak zorunda kalabilirsin  ;D

bilalyuzugullu

oohooooo bissürü masraf açtınız gençler şimdi  ;D  bi dünya estetik parası gidecek demekki  :D :D :D 
paypal kabul eden bi klinik varmıdırki acep  ::)   :D :D :D

nouma26

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Ekim 2011, 23:18:11
oohooooo bissürü masraf açtınız gençler şimdi  ;D  bi dünya estetik parası gidecek demekki  :D :D :D 
paypal kabul eden bi klinik varmıdırki acep  ::)   :D :D :D

Masraf konusunda sıkıntın olmasın. ;D
Elisa hoca var ya bütün işleri başına açacak olan  :D.
Belki vazgeçer silah zoruyla para vermekten :D

enderege

Hocam en karlı ben çıktım bu işten. Sen gönderdin parayı. Bende bi disputede admine açtım. O da lehime sonuçlandı. Ama hesapta para varsaymış, 5 iş gününde yatacakmış. Yani buradan 1£ kar ile kapadım.  :D :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 22 Ekim 2011, 00:42:55
Hocam en karlı ben çıktım bu işten. Sen gönderdin parayı. Bende bi disputede admine açtım. O da lehime sonuçlandı. Ama hesapta para varsaymış, 5 iş gününde yatacakmış. Yani buradan 1£ kar ile kapadım.  :D :D :D
ben sana birşey derdim ama şimdi :D
Neyse :D
Parayı geri alabilmene sevindim :D Şimdilik bu kadarla idare et :D

universitely76

Geçenlerde Alert ile yatırımın riskinden bahsetmiştim ancak arkadaşlarda pek tesirli olmamıştı sanırım  8) işte bi de kanıt verelim olsun bitsin bu iş; PayPal ile dispute açanlar alıyorlar parayı ALert ile açanların başı kel :D

Orjinal metin;

Hello ,

Thank you for contacting AlertPay's Resolutions department. I am happy to assist you.

After examining this specific case and the seller's Terms of Service, the Resolutions Department has decided that your claim is justified; However, our recovery efforts have not been successful. We are still working on recovering the funds. If successful, we will contact you and attempt to provide you with a refund. At this point the seller's account does not contain sufficient funds to give you a refund.

When you engage in a transaction, you accept a seller's Terms of Service, which is applied at all times. For future transactions, we ask you to closely review your seller's Terms of Service prior to making a purchase. Please refer to our User Agreement for more information: https://www.alertpay.com/en/agreements.aspx.

Thank you for your understanding.
----------------------------------
If you have any additional questions, feel free to check out our helpful Frequently Asked Questions at https://helpdesk.alertpay.com

Resolutions Team
AlertPay Risk & Compliance Department

Ticket Details
===================
Ticket ID: IGG-405277
Department: LP - Dispute in Progress
Status: Closed
Şu sıra imzasız'ım...