Youtube Dönüştürücü (A Cloud System)

Başlatan HeadSh0t, 25 Kasım 2013, 23:06:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

hakanatik01

Winamp güncelledikçe kötüleşmişti yahu üzülmedim desem yalan olur ama kullanmıyordum zaten :)

IDM'yi kullanmayı bilmiyorsanız o sizin ayıbınız beya :P 2 defa hayır dedinmi kendi otomatik ekliyor o siteden indirmiyor bir daha avni :P :D 
Söylediğinzi Firefoxu bilmeden chromu aşırı savunanlar gibi oluyor :P chromecular sizi :D

avni59

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2013, 00:58:30
Winamp güncelledikçe kötüleşmişti yahu üzülmedim desem yalan olur ama kullanmıyordum zaten :)

IDM'yi kullanmayı bilmiyorsanız o sizin ayıbınız beya :P 2 defa hayır dedinmi kendi otomatik ekliyor o siteden indirmiyor bir daha avni :P :D 
Söylediğinzi Firefoxu bilmeden chromu aşırı savunanlar gibi oluyor :P chromecular sizi :D

nasıl sinir olduysam ayarlara bakmamısım :D ya idm startv nin sitesindekileride indirebiliyosa cidden iyi demektir.downloadhelper filan indirmiyorda

hakanatik01

Aslında indribiliyorda bende baktım geçende star tv uyanıklık yapmış bir videoyu 25-30 parçaya bölmüş :) o yüzden tek parça yakalanamıyor 25-30 parçayı indirip tekrar  bir birleştirme programı ile birleştirmen gerekiyor; RTMP linkeleri yakalama da da çok başarılıdr mesela IDM :P

neyse IDM'yi savunmak amaçlı yazmadım ben seviyorum IDMyi dediğim gibi her yeni teknoloji iyi olacak demek değil sonuçta cloud istediği kadar çağımızın teknolojisi olsun :P Direkt indiremiyoruz önce site kendine download ediyor dönüştürüyor sana download linkini veriyor IDMde bu durum tıkla indir mantığında hızlıca oluyor :P  bu tarz sitelerin içinde tek kullandığım link generator siteleridir :P :D

FilmsizKalma

Bende kullanmıyorum yahu winampı sadece yayın hayatına son veriyormuş :D..
İdm ye sinirmi oluyorsunuz? Çok basit.. Günlük kullandığınz tarayıcı 2 yi geçmiyordur tahminimce..Kulanmadığınız bir tarayıcı var ise olmasda sizdekilerden farklı bir tarayıcı indirip idm yi sadece ona ayarlarsanız. Birşey indirecek olursanız sadece o tarayıcıdan girer indirisiniz.

Günlük hayatta kullandığınız tarayıcıda videolarda download linklerinde idm indir butonlarını görmekten kurtulur. Normal indirmeniz gerekenleri idmnin yakalamasından kurtulmuş olursunuz.

hakanatik01

Kullana vardır belki beya :P telefona ilk onu kurdum ben genede sonra kaldırdım ama olsun :D Bana telefonun kendi oynatıcısı bile winamptan iyi geldiyse kapatmaları isabet olmuş aslında :P

HeadSh0t

hakanatik01

Bunu yapmayacaktın işte bize heryer geyik :P (gyk)   

bekeli

FilmsizKalma

Bide ne güzel işte yorum geliyor başlığına, ya kimse hiç yorum yapmasaydı :D
Bu seferde bir başlık açtım kimse ilgilenmedi diye geçirmeyecekmiydin içinden :)