Gerçek olabilir mi ?

Başlatan richman, 26 Kasım 2013, 15:45:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Zamanında tecrübe ettiğimi belirtmiştim..

Pinoyİncomebux'ın sitesinden almıştım. Ama onun sistemi top10ptc ve ref satımı arasında kalmış karışık birşey..

Clixsense için günlük mil 15 DR sözü vermişti $9 mıydı neydi.. ben iki günlük almıştım denemek için 40 civarında DR gelmişti totalde ama 3-4 tanesi ilk gün tıkladı bıraktı geri kalan hiç tıklamadı :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 26 Kasım 2013, 18:29:29
Zamanında tecrübe ettiğimi belirtmiştim..

Pinoyİncomebux'ın sitesinden almıştım. Ama onun sistemi top10ptc ve ref satımı arasında kalmış karışık birşey..

Clixsense için günlük mil 15 DR sözü vermişti $9 mıydı neydi.. ben iki günlük almıştım denemek için 40 civarında DR gelmişti totalde ama 3-4 tanesi ilk gün tıkladı bıraktı geri kalan hiç tıklamadı :D

yahu, ben de herkese habire ssöylüyorum ama, mantıken yok diye arkasında duramıyorum..
Artık elimde bir ispat da olacak işte :D

Her şartta gelen DR lerin, yatırımınızı çıkartmayacağını ısrarla söylüyoruz.
Ama benim bu seferdeki amacım, zaten söylediklerimizin yanında,
ref yarışmaları için de gerektiğinde kullanabileceğimiz, işe yaramaz da olsa DR gelir mi acaba diye de bakmaktı :)

mtoy76

bak  benim gibi yap bana bağlı 5000 den fazla pc var. ben bunların 50 tanesine bot yerleştirdim. Uzaktan istediğim siteye 50 DR açıyorum ve hergün tıklama yapıyorlar %100 tıklama yani

hamzakursad

Alıntı yapılan: mtoy76 - 27 Kasım 2013, 11:06:50
bak  benim gibi yap bana bağlı 5000 den fazla pc var. ben bunların 50 tanesine bot yerleştirdim. Uzaktan istediğim siteye 50 DR açıyorum ve hergün tıklama yapıyorlar %100 tıklama yani

Hocam makro mikro işlerinden anlıyor musunuz?  :D

mtoy76

Alıntı yapılan: hamzakursad - 27 Kasım 2013, 12:12:54
Hocam makro mikro işlerinden anlıyor musunuz?  :D

makro-mikro işleri nedir. Bende programlama varda ilk defa duydum?

hamzakursad

Alıntı yapılan: mtoy76 - 27 Kasım 2013, 12:30:07
makro-mikro işleri nedir. Bende programlama varda ilk defa duydum?

Hocam botlara tıklattırıyorum demişsinizya, bana da ufak bir makro lazım , fakat hiç anlamıyorum desem yalan olmaz.

http://www.gelirkapisi.com/faydali-program-ve-eklentiler/makro-istek/

Şuraya bakabilir misin sana zahmet  :-[

richman

Alıntı yapılan: mtoy76 - 27 Kasım 2013, 11:06:50

Nasıl yani bi siteye üye olup tek tıkınla 50dr ekliyebiliyomusun mesela şuan ?

FilmsizKalma

ElisaMcCline

Ban soruyorsan yok :)
20 gün içinde diyor zaten, birkaç gün daha bekleyip mail atarım :) Daha önce düspute de açsam haksız olurum zaten :)
TOS un ss sini aldım ;)

Coulers79

Alıntı yapılan: mtoy76
bak  benim gibi yap bana bağlı 5000 den fazla pc var. ben bunların 50 tanesine bot yerleştirdim.
Uzaktan istediğim siteye 50 DR açıyorum ve hergün tıklama yapıyorlar %100 tıklama yani

Cümlenin anlamını çözmeye çalışıyorum hala, aslı var mıdır?