Hitleap

Başlatan Coulers79, 27 Kasım 2013, 01:39:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erenyener

ptp4ever kullanıyordum 1 ay önce onada sınırlama gelmiş galiba yarısı gozukuyor yarısı gozukmuyor hitlerin

erenyener

Arkadaşlar hitleap programını açıyorum beyaz boş sayfa çıkıyor dakika kazanmıyor bomboş bekliyor program 3-4 gun önce böyle bir sıkıntı yoktu :/

Coulers79

Hitleap Viewer mı çalışmıyor?

Dio

internet/pc yavaşlamalarında hitleap programı açıksa ve üst üste 5-10 site düzgün yüklenemezse program otomatik olarak o ip adresinden sörf yapmayı engelliyor bir sürelik.
Tarayıcıdan hitleap.com'a girip sörf yapan ip'leri kontrol edin.
Dediğim şey olduysa ip'nin başında uyarı vardır.

erenyener

Hocam sorun zaten orda. Hitleap wieweri açıyorum sayfalar yuklenmiyor. Siteye ip adreside düşmüyor pasif konumda oluyor ip adresi

Coulers79

Değiştirebiliyorsan IP'yi değiştir. Olmazsa bir PC temizliği yap, vieweri yeniden indir.

Dio

benim dediğim hatada sitede ip'nin karşısında "broken session" gibi bir şey yazar. Sendeki sorun o değil, hitleap dosyaları silinmiş veya bir program/antivirus hitleap browser exe'sinin açılmasını engelliyor olabilir.
coulers79 modumun dediği gibi pc temizleyip Hitleap'ı kaldırıp tekrar kur.

erenyener

Evet çözümü kendi elimle buldum :D

Öncelikle başlata gelip %appdata% yazıyoruz ve roarming adlı klasörü acıyoruz. hitleap'ı denetim masasından siliyoruz sonra açtıgımız roarming adlı klasörden hitleap dosyasını bulup siliyoruz. Sonra hitleapı tekrar kuruyoruz işlem tamamlanıyor :)

Eğer roarming adlı klasörde bulamadıysanız program files e girip ordan siliniz

Veysi

hocam ben bu programı vip üyelik alsam dailymotion kullansam işe yarar mı ? izlenim görüntülenme açısında

Bonkor

Hitleap dakikalarını paraya çevireceğimiz site önerirmisiniz ödeme aldığınız siteler varsa söylermisiniz...