Lynkar (SCAM)

Başlatan ikose, 28 Kasım 2013, 21:34:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Şimdi tıklarımı bitirdim sen söyleyince baktım aynı mesajı verdi :) benim siteden çıkmamı beklemişler :P

ballondor

bende az önce tıklarımı yaptım. şu an giremiyorum :)

bilalyuzugullu

eneeee; bunnarda versiyon 5 e geçiyor :D alfabetaceta üyeyse çok sevinecek :D çizilecek bi site daha :D

bekeli

Site düzelmiş.
İzleme zorunluluğu gelmiş :S
Ve hala AVG'lere düzelmemiş :S

abcb

Elisa Hocam, forum ortasında ben bu admine küfür etsem banlanma ihtimalim varmı  (d)
Amma yeter vallaha yeter billaha yeter, annahhhh yaaaaa (Konya'lıca  :g )
Güle güle lynkar  (d) Allah sizi bildiği gibi yapsın  (d)

universitely76

Alıntı yapılan: abcb - 10 Nisan 2014, 20:44:56
Elisa Hocam, forum ortasında ben bu admine küfür etsem banlanma ihtimalim varmı  (d)
Amma yeter vallaha yeter billaha yeter, annahhhh yaaaaa (Konya'lıca  :g )
Güle güle lynkar  (d) Allah sizi bildiği gibi yapsın  (d)
"Din din din dimedim din" diyon bir de yaavv :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

abcb

Konya toprağında yaşamış adamın hali başka  :g hassas olanını ilk sende gördüm ama  (d)
"ar guzum niçin" bunu biliyomusun  :g "
"mah araman" (Sille'lice  :g ) eski Rum sözleri  :g

universitely76

Alıntı yapılan: abcb - 10 Nisan 2014, 21:02:12
Konya toprağında yaşamış adamın hali başka  :g hassas olanını ilk sende gördüm ama  (d)
"ar guzum niçin" bunu biliyomusun  :g "
"mah araman" (Sille'lice  :g ) eski Rum sözleri  :g
Atlan deve değil ama yaa :D

Elimizi verek dedik sen kol ile birlikte kaptın :g Sille'ye heleki baraja tırmanışlığım var ama hiç Rumlarla tanışamadım :)
Şu sıra imzasız'ım...

abcb

:g Kaç dakikada tırmandın baraja  (prt) Benim rekor 30 dakika  :)) her rampada durup fotoğraf çekince öyle oldu  :g

Rumların anca hayaletleriyle karşılaşmışsındır zaten, gavur mezarlığı civarlarında  :g -Kurtuluş savaşı zamanında gitmişler  :) -

universitely76

Alıntı yapılan: abcb - 10 Nisan 2014, 21:27:08
:g Kaç dakikada tırmandın baraja  (prt) Benim rekor 30 dakika  :)) her rampada durup fotoğraf çekince öyle oldu  :g

Rumların anca hayaletleriyle karşılaşmışsındır zaten, gavur mezarlığı civarlarında  :g -Kurtuluş savaşı zamanında gitmişler  :) -
Biz grupça gittik, ben olsam 10 dakikada tırmanırdım da işte arkada kalanları bekledim :P

Hm Rumların gittiklerini bilmiyordum ama kiliseyi gözüme kestirmiştim girecektim sonradan grupça arka sokaklardaki tarihi hamama geçtik :)
Şu sıra imzasız'ım...