kullanılabilir bakiye nedir?

Başlatan nuso07, 28 Kasım 2013, 22:43:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Gördüğünüz gibi hesabınızda 9.41$ bulunmakta. Sizin hesbınızdaki ana hesap Tl olduğundan tüm paraları çevirip tl olarak söyler. İsterseniz doları tl ye çevirebilirsiniz sağ tarafta para birimi dönüştürücü bulunmakta. Usd den Tl ye dönüştüreceksiniz.

nuso07

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Kasım 2013, 23:46:53
Gördüğünüz gibi hesabınızda 9.41$ bulunmakta. Sizin hesbınızdaki ana hesap Tl olduğundan tüm paraları çevirip tl olarak söyler. İsterseniz doları tl ye çevirebilirsiniz sağ tarafta para birimi dönüştürücü bulunmakta. Usd den Tl ye dönüştüreceksiniz.

yok yine aynı şekil yazıyo

ElisaMcCline

nuso, tekrar edeyim.. O bilgi sadce ana bakiyen olan TR bakiyendeki mikrareı söylüyor.
Çok merak ediyorsan, emin olamıyorsan, hesabındaki 9.41$ ı TL ye çevir.. sonucu gör ;)

ElisaMcCline

Nasıl çevireceğim diye soracaksın sanırım şimdi de :D
Sağ üstte para birimi dönüştürücü var ;)
Oradan girip ilgili yerleri işaretleyip onayla ;)

nuso07

abim zaten elimden gelse yapcam sa. o doları dahi çeviremiyorum tl ye o kadar cahil kalmışım. :)

nuso07

baya bi soru sordum haklsın. yardım eden herkeze teşekkürler :)

ElisaMcCline

NAsıl çevireceğini yazdım ya yukarıya ??? :)

Sadede gelirsek paran yerinde duruyor.. ;) O bilgi sadece Ana hesabın olan para ne ise, onun bilgisini söyler.
Başka bir esprisi uok ;)

Kolay gelsin.

nuso07

yaptım tekrar teşekkür ederim. ilk kez paypal kullanıyorum. e birazda bakar kör olunca konu baya bi uzattım meseleyi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nuso07 - 28 Kasım 2013, 23:59:41
yaptım tekrar teşekkür ederim. ilk kez paypal kullanıyorum. e birazda bakar kör olunca konu baya bi uzattım meseleyi :)

Hepimiz bir keresinde ilk kez kullandık :) Benzer şeyleri yaşadık :)
Burada tecrübe ve bilgiler paylaşılıyor zaten ki herkkes aynı sorunlarla uğraşmadan kolayca çözüm bulsun diye :)

Yani sorun yok, geçmiş olsun :)