BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Kendi kendine  (zopa) ile gelin güvey olacaksın yani  :g peki  :g

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 08 Şubat 2014, 23:52:22
Kendi kendine  (zopa) ile gelin güvey olacaksın yani  :g peki  :g

Kafam azıcık güzel harfler eksik gitmiş..  :))

Kendi dendime olmasın modum alın  (zopa) elinize kavalayın beni sırtım kaşınıyor  :))

abcb

Bana ihtiyaç yok, biraz daha böyle giderse ve bu admin seni deli etmeye devam ederse kendine aynen bunu yapmaya başlayacaksın  (hydr)
:g

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 08 Şubat 2014, 23:59:05
Bana ihtiyaç yok, biraz daha böyle giderse ve bu admin seni deli etmeye devam ederse kendine aynen bunu yapmaya başlayacaksın  (hydr)
:g

:) 10 yıl var daha önümüzde modum.. Ben biraz yavaşladım. Yoksa konuşurdum...  :))

Hangi siteler olur hangileri olmaz diye.. Önceki sayfalarda espirisi var..  :))

mtoy76

bilqin sen yatırım yaptınmı bende yatırım düşünüyorum bu site için durum nedir

6il9in

Alıntı yapılan: mtoy76 - 09 Şubat 2014, 14:37:35
bilqin sen yatırım yaptınmı bende yatırım düşünüyorum bu site için durum nedir

şimdilik sadece RR almıştım . Daha üyelik yükseltmeyi düşünmüyorum. ileride inşallah..

- Reklam Yenileme Saati: 10:00 (TSİ) olmuş. Yeter artık sıkmaya başladı bu resetler. Admin ne yapmaya çalışıyor. Kim bilir benim kaçırdığım ne kadar reset değişti .  (d)

(zopa)  (zopa)  (zopa)

abcb

Bu konuyu artık açarken reset saati kaç oldu da Bilgin çıldırıyor acaba diye merakla açıyorum  :g

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 09 Şubat 2014, 21:43:50
Bu konuyu artık açarken reset saati kaç oldu da Bilgin çıldırıyor acaba diye merakla açıyorum  :g

Valla modum siteye inanıp güvenmesem sırf bu yüzden bırakma noktasına geldim. İletilerimin çoğu ya site ulaşımı sorunu ile yada reset ile..  (d)

abcb

Umarım biran önce düzelir  :)

ptconur

Alıntı yapılan: abcb - 09 Şubat 2014, 22:51:26
Umarım biran önce düzelir  :)

bilqin mi bexbux mu modum tam anlayamadım :) (gyk)