Gelir Kapısı 2015 Yılbaşı Logosu

Başlatan 6il9in, 03 Aralık 2013, 13:02:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Kafa ütülücek gibi değil oyun gibi oluyor jingle bells çalmaya çalışıyom ama beceremedim :D şimdlik piyano bilmeden piyano'ya oturur ve parmakları ilk tuştan son tuşa kadar şöyle bir diiiinnnnnnnggggrrrr yaparız ya onu yapıyom :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Aralık 2013, 05:01:53
Kafa ütülücek gibi değil oyun gibi oluyor jingle bells çalmaya çalışıyom ama beceremedim :D şimdlik piyano bilmeden piyano'ya oturur ve parmakları ilk tuştan son tuşa kadar şöyle bir diiiinnnnnnnggggrrrr yaparız ya onu yapıyom :D

Yok yahu, üstteki güzel :)
ben de oynuyurum eklediğimizden beri aklıma geldikçe :)

Bunu bir de yazarken her tuşa bastığında o seslerden birini çıkartma özelliği var, onu iptal ettik :)
Yazı yazarken her tuşta dıngırdıyor yani :D Çok fena birşey :D

hakanatik01

amman hee sakın yapmayın öyle birşey en gevezelerden biri oalrak kafam şişer , banlayın 1-2 gün sıkıldıysanız yahu :D Banlayamdık forumdan soğutalım taktiğimidir nedir bu :P  :))
Ayden yattım bende araba konusuna da baktım çok uykum geldiğimden gidipte oraya yazamıycam yazın Passat en güzeli patron arabası ,vw olsunda bisiklet olsun :P :) hayden yuvarlandım :)

Eliniz değmişken işte çıkarayım 1-2 tane yeniyıl smileyi ekleyin bari hocam :P

enderege

Oooooo... Noel bizede gelmiş. Üyelik indirimi başladı mı?

Yağan karlardan bişey çıkıyor mu? :D

Baya bi janjanlı olmuş. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık ;)
Soldan sağa doğru 4. sıradaki topta ters R var. Diğerleri boş ??? Niye kimse bahsetmemiş :P

FilmsizKalma

Gerçekten güzel olmuş :) git gide ilerletiyorsunuz işi :D bu sene insanlar yılbaşını merakla beklicek :D süpriz varmı diye :D

Acaba bu kar tanelerini tıklamayı becerene mi vereceksiniz tarabyadaki villayı :D

FilmsizKalma

Bide bu kar yağışı yükseklere çıkınca tipiye çeviyor be yaw :D

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Aralık 2013, 10:36:15
Bide bu kar yağışı yükseklere çıkınca tipiye çeviyor be yaw :D

Memleket Adana ya ondandır toprağım..
Bende üşüyorum, alışık değilim bu kadar kar tanesini bir arada görmeye :D

abcb

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Aralık 2013, 04:59:37
Kızdırmayın, yazı yazarken de çalıyor istersek o üstteki melodi olayı.. :D
Dıngır dıngır yazılıyor, eklerim heee :D

Ekleyin ekleyin Hocam  :g İlknur'la ben tüm gün mesajlaştığımız için bütün gün dinleriz  :g Hakan'da uzun uzun yazılarını yazarken ütülenir kafası  :D

Anıl Hocam ellerinize sağlık, çok güzel olmuş  :)