Hızlıal.com / Paypal indirimi

Başlatan hakanatik01, 04 Aralık 2013, 14:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

İndirimi görünce dayanamadım.Çoğu siteden daha az kargo ücreti var ayrıca.1saat önce yazıcı siparişi verdim.Kargo takip numarası mng için geldi bile  :)

Haber için teşekkürler Hakan  :y

enderege

Ürünleriniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

hayırlı olsun nouma hocam güle güle kullanın;

İyi çabuk kaçtınız vallahi tek ürünle yoksa yazmadınız mı :P ben en son harddisk alıcam diye girdim işte olmadı :D biranda anaaa multimetre bakayım bari dedim tek seferde alayım  sonra altta biranda böyle dimmer al dimmer al diye yanıp sönmeye başladı reklam kendimi o sayfada buldum sonra bir baktım kendimi kaybedicem  dedim kaç kaç :D ama indrim gerçekten güzelmiş paypalla alışveriş yapacak olan kaçırmasın :)

nouma26

Aslında alırdım ama 2.ürüne de paypal indirim verir mi diye baktım vermiyor vazgeçtim  :D

Ayrıca her ürüne ayrı kargo parası yazması da çabası.Başka fırsatlar kollarız dedim kısa kestim  :D

Teşekkürler  :)

Senin de almayı düşündüklerin şimdiden hayırlı olsun.Güle güle kullan  ;)

hakanatik01

Teşekkürler; Benimde kargoya verildi diyor ama kargocular kapalıysa cumaya yetişir herhalde :)

Paypal indirimi birkere de her ürüne ayrı kargo yoktu sanırım  ben  tek ürünle çıkadım çünkü,3,49'mu ney kargo parası istedi ;

nouma26

Kapalı mıdır bilmiyorum ama ben sipariş geçtikten 1.5 saat sonra cebime  kargo takip geldi.Senin ne kadar oldu ilmiyorum.Hayırlısıyla gelsin de 1 gün geç olsun  :)

Bu arada 5 aralığa kadar geçerli  20 tl hediye puan vermişler hesabıma.Zorla kanıma giriyorlar ya  :D

Bir bakayım yarın karar veririm puana da  :)

hakanatik01

Sizde benim kanıma girdiniz puanıma baktım :D  aynı olmuş hocam 05.12.2013 geçerli 20TL gelmiş süre çok kısa 10-15liralık birşey alayım bari kargoyla 20liraya gelir boşa gitmesin hocam sizde alın uyarı için teşekkürler :)

Hepsiburada kaldırmış herhalde bu sistemi bileydim telefonu da burdan alırdım :)

nouma26

Yalnız belirtmeyi unuttum puan sadece 200 tllik alışverişte geçerliymiş   :(

hakanatik01

vay adiler :) kelime oyunu yapmaları normal gerçi  :P

bekeli

Hayırlı olsun arkadaşlar ;) Hakan, sen olmasan bu indirimlerden haberimiz olmayacak. Teşekkürler ;)