Hızlıal.com / Paypal indirimi

Başlatan hakanatik01, 04 Aralık 2013, 14:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Baktım inceledim amma gene netten aldım hocam :) Çok doldurmam herhalde PC ve harddisklerim yanımda olsun yeter :P Spor niyetine bisiklete başlayacam önümüzde yaz o yüzden lazım gibi geldi :) İnerim sahile kordon'a doğru bas pedala eeee dönüş için de mola vermek gerek bir çay falan bişiler içicen o arada netsiz kalmıyım :P yazda geliyor gerekir gibi geldi omuz askılı çanta yüzünden  bir yanım sola çeker oldu yahu :D Çantayı değiştim zaten targus yoktu bizim buradaki yerde ama Asus'un bir modeli gördüm hoşuma gitti onu aldım netten bakalım artık :) Teşekkür ettim tekrardan öneri ve yardımlarınız  içinde ;)

abcb

Ablanla barıştınmı Hakan  ??? aman deyim, ahı tutarda bisikletten Kordon'un göbeğinde düşerde rezil rüsva olursun mazallah  :g

hakanatik01

Çanta aldı ,ucuza gittim ama ossun barıştık sayılır gene az bişi çektiririm ya dur bakalım :D

Buradan aldım çantayı bayıldım hakakten :) 26yı 27ye bağlayan gece geçtim siparişi bugün gelmiş kargoyu hızlı yollamışlar :) Paypalda geçiyor sitede bir göz atın derim ;
http://www.netsiparis.com/

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Mart 2014, 13:14:23
gene az bişi çektiririm ya dur bakalım :D

Yapma ya kızcağıza. :D

Gülegüle kullansın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Teşekkür ettim enderege hocamda "çanta aldı" kendine değil bana aldı işte :P Beğendiğim çantayı ona ödettim de :)) kardeşler arası ayrımcılık! yapmaycaktı biraz daha çekmesi lazım :P :D

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Mart 2014, 13:20:28
kardeşler arası ayrımcılık! yapmaycaktı biraz daha çekmesi lazım :P :D

Çantanın içine $ doldursun bari. :D

Senin gibi akrdeş düşman başına. Neden ayrımcılık yaptığı belli oluyor!... Kinci şey. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Ayakkabı aldırınca koyacakmış $$ hocam çanta boş geldi :P Kincilikten değilde :P  Paşamız 1 kere söyledi BJK-FB maçı için istanbula yollanıyor doğal olarak büyük kardeş olaraktan "oooo ne ala memleket" deyiverdim yoksa kincilikle uzaktan yakından alakası yok ben haklıyım :P   maç için bilet bulamazlar tükenir biletlerde bende kahkalarla gülerim ,olmadı istanbulda bulunan birileri bir önceki haftada sahaya girsin bişi yapsın o sahayı kapattırsın sevabına (ahanda alın size kincilik )  :)) :D

abcb

Çantayı Konya'ya gönder, saha karıştırma işini bana bırak  :g

hakanatik01

:)) Sana güvenebileceğimi biliyordum içimizdeki irlandalı,  (gyk) Pm'le at adresi :D

abcb

Hemen gönderiyorum  :g

Beşiktaş Fener maçından önce Konya'ya geliyor, gıcık olduğunuz sakatlanmasını istediğiniz futbolcu varsa bana pm atmanız yeterli  :g
Laptop çantasının içi boş da, dolması lazım  :D