Find or Verify Official Company URLS!

Başlatan hakanatik01, 05 Aralık 2013, 20:45:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Sen yurtdışından mı bağlanıyorsun bizlere denk gelmiyor, o yüzden ilgimizde azaldı.

cihanizm

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Aralık 2013, 14:34:35
Sen yurtdışından mı bağlanıyorsun bizlere denk gelmiyor, o yüzden ilgimizde azaldı.

Kastamonudan bağlanıyorum :)

İlginiz azalmasın kesinlikle... Aslında şu dikkatimi çekiyor, yüksek tutarlı tasklar genelde akşam 21:00-24:00 arasında çıkıyor. Çok az miktarlı oluyor genelde ama tutarları yüksek oluyor. Belki tesadüftür ama genelde sayfayı yenileyince karşıma geliyor ;)

Dün akşam $0,35 task ta vardı ama anlayamadım, beceremediğim için kapandı (accuary çok düşüktü).

FilmsizKalma

dün 0.26$ lık clixsensede vardı bir kaçtanede ben yaptım youtube için katagori soruyordu.

cihanizm

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Aralık 2013, 21:26:13
dün 0.26$ lık clixsensede vardı bir kaçtanede ben yaptım youtube için katagori soruyordu.

Mesela ben onu kaçırdım ama o taskın neobuxtaki karşılığının $0,35 olduğunu neobuxun ana forumundan öğrendim. Keşke neobuxtakini çözmüş olsaydınız ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: cihanizm - 07 Aralık 2013, 21:28:21
Mesela ben onu kaçırdım ama o taskın neobuxtaki karşılığının $0,35 olduğunu neobuxun ana forumundan öğrendim. Keşke neobuxtakini çözmüş olsaydınız ;)
Çok kısıtlı bir zamanım vardı hiç neo açacak durum değildi :P Neoda genel olarak birim ücretleri yüksek oluyor zaten

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Aralık 2013, 21:30:42
Çok kısıtlı bir zamanım vardı hiç neo açacak durum değildi :P

Bana hep böyle gel. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 07 Aralık 2013, 21:37:02
Bana hep böyle gel. :D

Bakın komisyon gelmişmi?
Artık kendi hesabım altına bir hesap açtım ordan yapıyorum :d hem task ücreti hem komsiyon bana gidiyor :))

[spoiler]indi kalbine indi :d[/spoiler]

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Aralık 2013, 21:38:07
Bakın komisyon gelmişmi?
Artık kendi hesabım altına bir hesap açtım ordan yapıyorum :d hem task ücreti hem komsiyon bana gidiyor :))

[spoiler]indi kalbine indi :d[/spoiler]

112 yi arayın. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cihanizm

$0,44 youtube işi geldi kaçırmayın :)22:15

700 iş var

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Aralık 2013, 21:26:13

Vay arkadaş  (d) uyarı yapın yahu  (d) şşşş duydunmu  (d)