Clickerjet (Scam)

Başlatan enderege, 09 Aralık 2013, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Enderege Hocam biraz geç cevap veriyorum.. Online olamama durumundan dolayı..

Benim için sorun teşkil etmiyorum. Kendi adımı söyleyebilirim ki benim üzerimden kazandığınız veya kazanacağınız mablayı iade etmesenizde olur..

Umarım yatırımınız hayırlı olur.. Artı bir durumda bir iki gündür tıklayamadım..

bilalyuzugullu

bencede siteyi grup dışı bırakalım :y  başka bi site bulduğumuzda orda devam ederiz. yeni siteyi beğenen katılır gene daha önceki gibi.

bende tıklarım için karşılık istemiyorum.

bu başlangıçta grup sitesi değilde, enderege nin üyelik yükselttiği bir site olsaydı tamtakım refi olup destekleyecektik neticede,
ben şuandan itibaren durumun bu şekilde olduğunu kabul ederek (yvr) ıyorum :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Aralık 2013, 23:03:35
Grup işini bırakıyor olduğumuz göre :D bende artık tıklamayı bırakabilirim clickerjete  (dns)

Bu yazım tamamen enderege ile aramdaki şakalaşmadan dolayıdı tıklmaya devam :D bilen biliyor zatende yanlış anlaşılmalara yol açmamak adına yazmak istedim:)

Yukarıdada yazdım site grup dışı bırakılsın diyenlerdenim. Tıklarım bundan sonra hiç bir şekilde karşılık beklemeden yapılacaktır :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Aralık 2013, 23:26:20
Bu yazım tamamen enderege ile aramdaki şakalaşmadan dolayıdı tıklmaya devam :D bilen biliyor zatende yanlış anlaşılmalara yol açmamak adına yazmak istedim:)

Yukarıdada yazdım site grup dışı bırakılsın diyenlerdenim. Tıklarım bundan sonra hiç bir şekilde karşılık beklemeden yapılacaktır :)

çok iyi oldu bu  :D  yoksam tamamen yannış annayacaktım ben  :))  sırf tıklamaktan kurtulmak için grup dışı istiyon sandıydım  :P

ElisaMcCline

Enderege,

Bence bu site çıksın, yerine ... Silksbux ... bunu koy. (ikose mdum da bahsetmiş, arada kaynadı)
Bu siteyi ilk defa gece gördüm ve ilgimi çekmişti. Kayıt almayınca unuttum gitti. Sonra forumda tanıtım gördüm.

Ödemesini almak isteyen alır, devam etmek istemeyen istemez. Elde birikmiş para kalırsa, burada upg bile düşünülebilir. sonrasında.

Bu siteye dal hemen, gelelim peşinden derim ben ;)

Edit: üye olacağım bak, seni bekliyorum hee :)

hamzakursad

Bana her türlüsü uyar, grup, ref havuzu, saf dışı.. Her halûkarda tıklamaya devam  :y

volkanaydinli

Benim için de farketmez...

enderege

Bugün itibarı ile DR tıkı ve kazançlarının ekran görüntüsünü aldım.

Herkese hak edişleri verilecektir ve verilmeye devam edilecektir. İstenmiyorsada siteye bağış mı olur veya reklam kampnayasında bir reklam mı olur bi şeklide ödenecektir.

Grubu bırakma, tıklamayı bırakma bana bir tepki olarak algılıyorum ama bırakabilirsiniz. Bunda özgürsünüz.

Yeni bir grupta liderlik almayı düşünmüyorum. Biri yürütürse her zaman varım.

Yanlış anlaşıldıysam da herkesten özür dilerim. Yorumlarınız benim için önemliydi. Tüm yorumlar için teşekkürler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Valla beni ilgilendirmesede forumu ilgilendiren bir konu. Tepkilik bir mesaj görmedim. Forum senin ve diğer hocaların yaptıkları herşeyden ziyadesiyle memnundur diye düşünüyorum. Bu tip oluşumlarda hep akla geleceksin.  ;)  Öğrenmek istediğim tek şey şu: Olduğunu zannetmiyorum ama gruba girenin sürekli tıklama mecburiyeti mi var?

tolgacan86

Ben zaten gruba ilk katılacağım zaman hiçbir karşılık istemediğimi sadece destek için üye olacağımı yazmıştım, değişmedi durum.. Halen istemiyorum daha önce çekilen paralardan veya bundan sonra çekileceklerden. Yatırım yapman konusunda bence hiç sıkıntı yok, bende elimden geldiğince tıklamaya devam edeceğim. Ama konusu gelmişken affınıza sığınarak bende bundan sonra belirlenecek sitelere üye olamayacağımı belirteyim. Zaten clickerjetten sonraki diğer 2 siteyede üye olamamıştım :)