Clickerjet (Scam)

Başlatan enderege, 09 Aralık 2013, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 09 Aralık 2013, 23:47:49
Ojooo da avgler bu şekilde değil katılıyorum ama şu da bir gerçek ki ojooo çok para dağıttı. Premium üyenin alt üyesi premium olunca 10$ veya pre+ ın alt üyesi pre+ olunca 20$ gibi. Buda rr avglerinden daha iyi gibi geliyor bana. Çok ta müsait değilim oturup tek tek hesap yapmaya ama genel itibari ile aynı görüyorum yanılıyor da olabilirim. Enderege hocam bence gruptaki herkese öm ile yaz ve böyle bir düşüncemiz var yatırıma katılıp katılmadıklarını yazsınlar ve hemen (geyik başlamadan :) ) olayı bitirelim.

Ojooo o bonusları cebinden vermiyorki..
Şöyle düşünün..
Yıllık Premium aslında 29 dolar, onu 39 dolara satıyor fazladan aldığı 10 doları upline'a veriyor.

Ojooo için mantıklı bir senaryo yazabiliyorken Clickerjet için mantıklı bir senaryo kuramıyorum.

Tek çıkış yolu var. Admin çok ama çok büyük oynuyor olabilir.
Resmi açılış tarihine kadar çok sayıda üyeye ulaşmak istiyor olabilir.
Bunun için çok ciddi bir bütçe ayırmış olabilir.
Ki öyle gözüküyor. 3000 dolar ref yarışması parası dağıttı. Yeni bir yarışma daha başlattı.

Yukarda da yazdım. Bence risk alınabilir.
Ben aldım riski. Yani keşke böyle devam etse :D

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Aralık 2013, 23:20:51
Ha bana sorarsanız risk almaya değer ki ben öyle yaptım zaten. Bu şekilde devam ettiğinde uzun ömürlü olmayacağını bildiğim halde yatırım yapıp risk aldım..

bilalyuzugullu

o zaman eğer 30 aktif direk ref varsa ve site 111 gün dayanır derseniz yıllık daha mantıklı  :)
ziira gelir farkı 111 günde 50 doları çıkarıyor  :y  ref sayısı fazla olursa çok daha çabuk çıkar tabii  :)

6il9in

Ufak Dipnot vereyim Clickerjet 5 yıllık Domain kaydı var...

5 Yıl gider mi bilinmez

enderege

0.01$ lık reklamlar 0.0075$ a düşmüş. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Bugün tıklama yapmamış görünmeme rağmen, reklamları tıklayınca son 24 saat içinde tıkladınız uyarısı veriyor, onaylanmıyor. Sizlerde durum nasıl? 6.8$ dayız çamura yatmaz inşallah.

ballondor

bende de aynı. sadece fixed reklamlara tıklayabildim...

enderege

Alıntı yapılan: ballondor - 14 Aralık 2013, 21:51:03
bende de aynı. sadece fixed reklamlara tıklayabildim...

Sen yine tıklamışsın bişeyler. Ben o alttaki reklamları hiç tıklamıyorum. Onlarada bile durum aynı.

You IP has visited this ad in less than 24 hours.

enderege

IP değişmeme rağmen sonuç  olumsuz.

enderege

Sitenin forumunda da bu sorundan bahsetmişler.

Bende Ticket açtım. Bakalım ne olacak?

bilalyuzugullu

düzeltirler o zaman inşallah.  ben gece yatmadan tıklamıştım resetten (01:00) hemen sonra sıkıntı yoktu  :)
bugünün işini yarına bırakırsanız bööle olur işte  :P  tembel tenekeler siziiii  :D