G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 13 Aralık 2013, 01:16:14
Yakında burada muhabbeti kestiricem zaten sonra yavaş yavaş yoğunum diyerek avg paylaşımınıda bırakıcam birde bakmışsın ben tatile gitmişim şezlongta güneşlenirken elimde coca cola ile resmimi gönderirim foruma :P

Reklam mı aldın ulen Cola' dan :D Guruba sponsor mu oldu  :D

ikose

Tarih bayağı ilginç, tamda okulların kapanmasına denk geliyor.. :))
nasıl ayarladın sen bakayım bu işi :g

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Aralık 2013, 01:18:26

Bizim siyah kola - sarı kola deniyor :D, öyle diyecem şimdi pek anlaşılmaz felan işimi sağlama alayım nokta atışı yapam dedim :P ayrıca kola bana sponsor olduğu an batar, yıllık cirosunun %25'ini benden elde ediyordur :P

Alıntı yapılan: ikose - 13 Aralık 2013, 01:25:20
Tarih bayağı ilginç, tamda okulların kapanmasına denk geliyor.. :))
nasıl ayarladın sen bakayım bu işi :g

Aha cidden yakalandık :P Dedim ya, tatil vakti, şezlong felan :P yazın beni kimse bulamaz :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 13 Aralık 2013, 01:28:03
Bizim siyah kola - sarı kola deniyor :D, öyle diyecem şimdi pek anlaşılmaz felan işimi sağlama alayım nokta atışı yapam dedim :P ayrıca kola bana sponsor olduğu an batar, yıllık cirosunun %25'ini benden elde ediyordur :P

Aha cidden yakalandık :P Dedim ya, tatil vakti, şezlong felan :P yazın beni kimse bulamaz :P

Geriye kalan %75 de benim sanırım :D

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Aralık 2013, 01:31:15
Geriye kalan %75 de benim sanırım :D

Aha bende diyorum uyuştğumuz ama adını koyamadığımız birşeyler daha olmalı :D Millette yerleşmiş bir çay kültürü, misafirliğe gittiğimizdede biride kola ikram etmez mi ya, hep çay hep çay :P Arkadaş ben kola seviyom, kola içiyom :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 13 Aralık 2013, 01:35:56
Aha bende diyorum uyuştğumuz ama adını koyamadığımız birşeyler daha olmalı :D Millette yerleşmiş bir çay kültürü, misafirliğe gittiğimizdede biride kola ikram etmez mi ya, hep çay hep çay :P Arkadaş ben kola seviyom, kola içiyom :D

Neyse beni artık biliyorlar.. Evlerine kla almayan arkadaşlar bile benim için hazırda tutuyor en azından 1 LT falan :D
Siyah gazoz, sen çok yaşa :D

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Aralık 2013, 01:18:26
Hocam adam yaz tatili için sponsor bulmuş, ortada grup felan yok. Adam grubu "kötü emellerine" alet etmiş resmen  :-D
Arshi şüphelenmişti bundan zaten de biz anlayamadık meseleyi, kendisi itiraf etti :-D

Bu arada siz bu colanın tüm cirosunu sağlıyorsanız benim %15'lik tüketim kimin cebinde ??? :-D
Şu sıra imzasız'ım...

Kamrey

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 13 Aralık 2013, 07:21:40
Hocam adam yaz tatili için sponsor bulmuş, ortada grup felan yok. Adam grubu "kötü emellerine" alet etmiş resmen  :-D
Arshi şüphelenmişti bundan zaten de biz anlayamadık meseleyi, kendisi itiraf etti :-D

Bu arada siz bu colanın tüm cirosunu sağlıyorsanız benim %15'lik tüketim kimin cebinde ??? :-D

Ohoo, sana gelenler merdiven altı üretim demekki :D

hamzakursad

Üye olabildim sonunda  :P Ojooo dan ödeme bekliyorum yaklaşık 72 saattir. Yarın gün içinde gelir sanırım, akşam da işten geldikten sonra $6 ı yollarım Tolga hocam size.