G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

:y Doğru tercihi yapacağından şüphem yoktu :)) Payza ve paypal adreslerimi yazıyorum PM ile :P

sicher

Tolga Can listeyi düzelt benim tam 4 tane  (ok)   (ok)   (ok)   (ok)  olması lazım

hakanatik01

:)  (hydr) (hydr) haklı (ok) isteriz bende ref değilim ama gönülden destekliyom :P (gyk)

sicher

tolgacan86

Fırlatcam şimdi o yeşil tiki bumerang gibi döne döne hepiize bir uğrayacak şimdi değerli gönül dostları :D (ok) (hydr)

Kamrey

Starting this January 1, 2014. There will be $1,000 direct referral contest. Set up your banners, promote your link and win big bucks! This contest will be a test run. If this contest bring good result, we will make this monthly.

You have nothing to lose, but everything to gain. Remember, you will still get $0.005 up to $0.02 per sign up and up to $5.00 per referral upgrade!

1st Prize will be $500 to main balance
2nd Prize will be $250 to main balance
3rd Prize will be $125 to main balance
4th prize will be $65 to main balance
5th prize will be $60 to main balance

Rules:

1. All attempts to create multiple accounts using proxy will be suspended immediately.
2. All referrals that is in the same country, will not be credited.
3. Ref backs are not allowed.

Lets make 2014 big!

Stay and Grow with us,
Globalbux

tolga hocam globalbux da ref yarışması var istersen bir ilgilenelim forum da destek amaclı yada aramıza yatırım yapmadan katılmak ısteyen arkadaslarımız olabılır.

tolgacan86

Bu yarışmayı bizim kazanma şansımız yok. Üyeliğimizde DR limiti 250 kişidir. Global Ambassor olan üyelikte sınırsız DR limiti var, onlar alır götürür kendi aralarında yarışırlar, ama bilgi için teşekkürler ;)

sicher

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Aralık 2013, 22:09:27
Bu yarışmayı bizim kazanma şansımız yok. Üyeliğimizde DR limiti 250 kişidir. Global Ambassor olan üyelikte sınırsız DR limiti var, onlar alır götürür kendi aralarında yarışırlar, ama bilgi için teşekkürler ;)

aynen hocama katılıyorum..

tolgacan86

sitede iki günlük fix ad $7 promosyonu var :)