G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Nisan 2014, 00:54:39
budamı google translete beya :P tanks mi :P :D tank gibisn tolga'yımı çevirmeye çalıştın ? (gyk) :P
15$ dan bir kuruş aşağı almam ,çoğalt öyle gel ortak :D

Sağdan soldan duydum bunu Google Amcadan değil yani / Google Amcayıda yora yora adam  (eht) ladı :)

tolgacan86

Ortak;   Sana $15 göndericem ;)

Elisa; abi paypalda olur :P Kesinti yok bak :P Göndereyim artık :P

ElisaMcCline

Yaa transfer işin kolay kısmı, cidden toplamak zor oluyor diye hazırda varken dursun dedim aslında ama seni de yeterince huzursuz ettik :)
en azından Haftasonunu bekle   :-[
Ortada site olmasa da bundan sonra gelecek muhtemel site için liderlik yapacak biri varsa, direk ona toplu gönder, onda beklesin bari :)

Yok mu ulen aranızda bir Kara Murat :g :))

FilmsizKalma

Pm atayım yalnız bu kar çok az kabul edemem bana 20 at :) Elisa istemiyormuş onunkinide bana at :P

Coulers79

PC, net, PTC durumum belirsiz konudan muafım ama Kara Murat dedin bağrımı deldin. Yıllarca aklımda Fatih'in fedaisi diye yer etmişti.  (zopa)  Fakat böyle bir şey tam anlamıyla doğru değil sanırım. Sordum Google dayıya kimdir diye.  (eht)  - Bak şimdi yieeğen, tarihte o dönemde bir akıncı beyi varmış fakat Fatih Sultan'ın fedaisi olduğuna dair kesin bir şey yok. Olsa Fetih 1453 filminde rol alırdı. Kimisi eski resimlerdeki araptır diyor, kimisi Cüneyt Arkın'ın filmlerindeki gibi Osmanlı ajanıdır diyor.  ninja  Gel görki yieeğen, seninde bildiğin önce fotoroman olan sonra filmi çekilen bu karakterin fedailiği bir efsanedir, dedi ya la.  :(    :))

hakanatik01

evet 15 o hesaba at 15 diğerine :P :D Acelemiz yok sen niye acele ediyorsun onuda anlamadım ama ha bende durmuş ha sende sende durması benim daha çok işime geliyor açıkcası yoksa harcarım :D

universitely76

Neyse herkes Payza istiyorsa ben PP isteyerek seni rahatlatayım :)

Paracıklarımızı TolgaBank'a yatırarak seni rahatsız ettiysek gönder gelsin birader yavv  :g
Şu sıra imzasız'ım...

abcb

Hakan, hangi filmi izledin yahu  ??? imzandaki söz çok manidar  :g çilekeş bir Türk filmi filanmı takıldın naptın  :g

tolgacan86

Paypalda bir kişilik yer kaldı :P e hakancım sende durunca harcıyonda bende duruncada harcanmama garantisi yok o yüzden bir an önce dağıtıp yükten kurtulayım diyorum ;)

ElisaMcCline  (red)
volkanaydinli  (red)
Tolga Can  (ok)
ırmakk  (red)
FilmsizKalma  (ok)
universitely76  (ok)
ballondor  (ok)
abcb  (red)
ikose  (ok)
ptconur  (red)
enderege  (ok)
hamzakursad  (red)
kkarsiyakali  (red)
hakanatik01  (red)
sicher  (ok)
bilalyuzugullu  (ok)
YingYang  (ok)
bilqin  (red)
Uniquehero  (red)
fkork  (red)
anreials  (red)

Kamrey

Alıntı yapılan: Tolga Can - 10 Nisan 2014, 23:02:13
Paypalda bir kişilik yer kaldı :P e hakancım sende durunca harcıyonda bende duruncada harcanmama garantisi yok o yüzden bir an önce dağıtıp yükten kurtulayım diyorum ;)

ElisaMcCline  (red)
volkanaydinli  (red)
Tolga Can  (ok)
ırmakk  (red)
FilmsizKalma  (ok)
universitely76  (ok)
ballondor  (ok)
abcb  (red)
ikose  (ok)
ptconur  (red)
enderege  (ok)
hamzakursad  (red)
kkarsiyakali  (red)
hakanatik01  (red)
sicher  (ok)
bilalyuzugullu  (ok)
YingYang  (ok)
bilqin  (red)
Uniquehero  (red)
fkork  (red)
anreials  (red)

benim para sende kalsın tolga hocam :) senle daha işler yapacağız :)