G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

Hakkaten ya benim burada işim ne ? TolgaCan yazmasa uyanmayacağım...
Bu hangi sitenin grubu, linkini verinde üye deyilsem tıktıklıyayım bari !
Ben adzpot diye yazıptırıp duruyorum işte...

tolgacan86

Evet an itibariyle yeniden RR alımına başlamış bulunuyoruz. bu hafta evde değilim o yüzden çok sık girip istatistik vs paylaşamayabilirim, ama en geç hafta sonuna birikmiş tüm istatistik bilgilerinide paylaşarak durumdan haberdar ederim herkesi.

Umarım ilk seferdeki gibi bir ivme yakalayabiliriz..

ikose

6il9in

Rats Gele hepimize.. Ava çıktık  :))

volkanaydinli

tolgacan86

Arkadaşlar bir haftadır evden uzakta olduğum için forumada çok giremedim, sitelerimede tıklayamadım ama tabiki ne yapıp edip bir şekilde globalbux'a tıkladım hatta 200 'lük RR paketide almıiştım. Şimdi evdeyim artık sitenin forumuna felan göz attım son durumla ilgili bilgi vereyim;

Site her ptc sitesinin yaşadığı Paypal review olayını yaşıyor. Paypal adminin hesabını sınırlandırdı, son gün yaptığı ödemeleri dispute şeklinde geri üyelerinden geri alarak adminin hesabına yatırdı felan yani işleri karıştırdı.

Site normalde şirket olarak görünmüyordu ama şu andaki durumda paypalın istediği belgelerden bir tanesi şirket bilgileri olduğu için admin lisans işlemleri ile uğraşıyor sanırım önümüzdeki hafta içerisinde onuda halledip istenen belgeleri paypala ulaştıracaktır.

Ben kendi adıma admine inanıyorum, güveniyorum. Zaten bizim para çekme gibi bir planımız yoktu bu süreçte bizi etkilemeyecek bu olay ve umut ediyorum para çekmeyi düşündüğümüz zamana kadar herşeyi halletmiş yoluna koymuş olacaktır admin.

Ama bu süreçte admin tam olarak herşeyi düzeltmeden, ödemeler tamamen normale dönmeden var olan payzadaki paramızdan yeni para yatırmayacağım. Onun yerine var olan RR'lerimizin getirisi ile büyümeye çalışacağız... Şu anda 400 RR'miz var, durumları gayet iyi, ilk baştaki gibi ivmeli bir hareket yakalayabildim ;) Süresi geldiği zaman yeni 200 lük paketide alabileceğimiz miktar account balance'ta birikmiş durumda. Biraz konuları okuyayım, sitelerime tıklayım (1 haftadır tıklamıyordum hiçbirine, globalbux hariç ;) )ondan sonra istatistik sayfasında hesabın net durumunu paylaşırım :)

tolgacan86

Arkadaşlar sitede grid reklamlarda kampanya varmış, ikose arkadaşımızda bundan faydalanmak istiyor. Bizim ortak hesaptan $3 değerinde ikose için grid reklamı vereceğim, karşılığındada paypaldan $3 alacağız. Bu şekilde faydalanmak isteyenler varsa bakiyemiz yeterli, yardımcı olurum ancak parayı peşin ve önce alırım :P

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 22 Şubat 2014, 10:23:53
Arkadaşlar sitede grid reklamlarda kampanya varmış, ikose arkadaşımızda bundan faydalanmak istiyor. Bizim ortak hesaptan $3 değerinde ikose için grid reklamı vereceğim, karşılığındada paypaldan $3 alacağız. Bu şekilde faydalanmak isteyenler varsa bakiyemiz yeterli, yardımcı olurum ancak parayı peşin ve önce alırım :P
Teşekkür ederim Tolga, itiraz eden olmazsa veririz reklamı
Ben zaten verecektim ancak 3$ globale gideceğine kasamıza girsin istedim..
Umarım sakıncası yoktur..
Bilgileri ÖM ile yolluyorum. sendende paypal hesabını bekliyorum :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.