GlobalBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 12 Aralık 2013, 19:18:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Maaşallah :)

Biz hiç ödeme almayalım yaa zaten :D Böyle eğlenelim işte :g

FilmsizKalma

Bizim plan ne burası için? konuya baktıma bulamadım.

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Aralık 2013, 22:08:45

Parayı çekip tolga hocamla paylaşacaz. Hatta 2 gün önce 200$ çekti, 100 100 kırıştık, AVGlerde ondan düştü  (dns)

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Aralık 2013, 22:08:45

Aslında yapılmak istenen net çizgilerle belirlemek doğru değil, şartlara göre değişir ama bu iki mesajda sonuç olarak beklentilerimizle ilgili bilgi var diyebilirim.

Ama kısaca şöyle söyleyim, amacımız $50 - $60 kazanmak değil, olmamalıda bence ;) Ortaklaşa riski göğüslediğimiz için kazancımızında daha fazla olması adına daha fazla risk alınabilir diyorum..

O yüzden ya önümüzdeki ay hesap biraz daha stabil hale gelince $204 çekip paralarımızı dağıtalım sonra kalanla devam edelim düşüncesi var. Ancak para çekildikten sonra tekrar bu ivmeyi yakalayabilir miyiz o konuda müthiş şüphelerim var..

İkinci ve aslında yapmak istediğim durumda şudur, üstteki linkteki mesajda belirttiğim gibi başı sonu belli olan bir grup olacak, hepimizin riske ettiği miktarda $10 sadece, o yüzden üyeliğin bitiş tarihine kadar para felan çekmeden, mümkünse maksimum olan 4000 RR ye kadar (zamanları hesaplamadım kafadan atıyorum şu anda) çıkıp üyeliğin bitiş tarihi itibariyle hesapta ne biriktirdiysek hepsini tek seferde çekip destan yazmak diyebilirim :)

ballondor

bence çok iyi bir kar oranı yakalamadıgımız sürece para çekmeyelim.

Daha önceden de belirtmiştim, para talebinden sonra avg lerde çok büyük düşüşler oluyor, tolga hocanın da dediği  gibi toparlamak zor olabilir

ptconur

Para çektikten sonra avglerde düşüş oluyorsa 2. Plan çok daha mantıklı gibi

sicher

Tolga Can Hocalarımız bizden daha tecrübeli onlar ne derse onu yapalım bence site güzel giderde üyelik süresi biterken ödemeleri alıp paylaşmak mantıklı :)

sicher

Alıntı yapılan: ballondor - 30 Aralık 2013, 23:46:18
Daha önceden de belirtmiştim, para talebinden sonra avg lerde çok büyük düşüşler oluyor, tolga hocanın da dediği  gibi toparlamak zor olabilir

hocam bu tüm ptc sitelerinde aynı mı (probux,neobux mesela) ve bir çok sitelerde...

ElisaMcCline

Ehehe, 10$ mı vermiştik yahu :) ?

Ben unuttum bile.. Bence bekleyelim ;)

Alıntı yapılan: sicher - 30 Aralık 2013, 23:59:04
hocam bu tüm ptc sitelerinde aynı mı (probux,neobux mesela) ve bir çok sitelerde...

hayır aynı değil :) Her siteye uygun strateji geliştirilmeli.

ikose

Yatırdığımız parayı çekip avgleri riske atmak söz konusu ise düşünme bile bence..
haaa 500-600 gibi bir rakam birikirse ve yatırım yapanlardan Bi ödeme talebi yapalım artık diye
bir istek olursa o zaman düşünürsün belki..
ama 200 de bunu düşünmek mantıksız..
10 $ gitse nolur , hiiççç bir şey , devam arkadaşım bildiğin yolda, tebrikler bu arada :)