GlobalBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 12 Aralık 2013, 19:18:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

RR ücretlerinde değişiklik olmadıkça, gelirlerini de pek ellemiyor aslında adminler.
Size bize DR lere farkedebiliyor. Ama ücreti başından ödenen ve sabit olan RR ler için pek değiştiren görmedim.

Tolga,
Üstüne gideceksen buradan git. ;)
Örneğin neobux' ta zamanında %10 a indi tık gelirleri ama RR tık gelirleri değişmedi ;)

FilmsizKalma

Rr kazanclarida yariya indi dememişmiydi?

tolgacan86

Forumda konu açmış ve biraz çemkirmiştim, özür dilemiş hata olduğunu belirtmiş. Son dönemde aşırı artan fixed reklamlarla ilgil idüzenleme yapmaya çalışırken bir yanlışlık oldu demiş.. Global ads tıklarında (kendi tıkları) ufak bir düşüş oldu sadece RR tıklarında hiçbir oynama yok, yine $0.01 oldu demiş.. Bugün kanıtlayamam ama yarın takiple bunun öyle olup olmadığını kanıtlamaya çalışacağım artık.. global ads kısmındaki reklamların tık değeride %20 azalmış.. $0.015 geliyordu bana $0.012 geliyor artık.. Muhtemelen sizdede $0.004 geliyordur...

tolgacan86

1888 tık geldi bugün toplam artış $18 üzerinde, RR tık değerleri normale dönmüş gibi.. $0.01 ama eminim bir ara $0.005'e indirdiler.. Sonra geri düzelttiler..

Bugün kar bilgisi veremiyorum.. Birde artık DR tıkları, AVGleri vs paylaşmayı gerek görmüyorum, çok aşırı fark edici bir gün olursa (olumlu yada olumsuz) o zaman paylaşırım..

abcb

Alıntı yapılan: Tolga Can - 02 Ocak 2014, 19:23:02
Birde artık DR tıkları, AVGleri vs paylaşmayı gerek görmüyorum, çok aşırı fark edici bir gün olursa (olumlu yada olumsuz) o zaman paylaşırım..

Gözümüz gönlümüz şenleniyordu be Tolga  :S Hep kar hep kar olunca  :g maşallah  :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: abcb - 02 Ocak 2014, 19:44:14
Gözümüz gönlümüz şenleniyordu be Tolga  :S Hep kar hep kar olunca  :g maşallah  :)

RR'leri paylaşacağım, DR'leri gerek görmüyorum, günlük ortalama 80 DR tıkı geliyor şu anda ;) İlerde DR sayımız çok artar, tıklamalarda fark olursa o zaman paylaşırım yine ;)

abcb

O zaman ellerine sağlık, mavi turuncu yeşil renk birde yanında bu >>  (dns) ne güzel oluyor  :g

tolgacan86

Dün akşam yeni RR paketi alma imkanmız vardı ama birgün izlemek istedim, RR tık değerleri nasıl, admin acaba RR'lerin musluğunu mu kıstı diye, şu ana kadar sorun yok 1046 tık gelmiş, akşama kadar 2000 tıka yaklaşırlar yine, resetten sonrada 200 RR daha alıyorum ;) Tık değerlerininde değişmediği, $0.01 olarak devam ettiği kesin bilgidir ;)

sicher