Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

View PTC Ads:    4 clicks required
   Play zapGrid Game:    20 clicks required
   Be Active on Forum:    1 post required

En son yazan kural forumda 1 mesaj olması yetiyormuş ben her seferinde mesaj atmak gerek sanıyordum uzun bir süre sonra oynayam dedim  foruma uğramasak bile oynatıyormuş :)

0,10 gridden geldi;
ScratchCard & Win Prizes dende You Win 20 Coins!  geldi :)

abcb

Allllaaaasen talebe zapbuxa gelme  (d) bak Alllaaaasen dedim  (d)

Tebrikler Modum  :)

ikose

Tebrikler Hakan, evet zorunluluk yok ama her yazdığında 1 coins geldiğini düşünürsen, yazmak daha cazip
Yoksa 5,000 coinsi biriktirmek   :X

Bugün günündesin herhalde Glabaldede almışsın 0,05  (p) tebrikler  (p)

nukhet

arkadaşlar rented bölümüne tıkladığımda, kiralıkların sıralaması birbirine girmiş, alım tarihleri alt alta değil, karışık karışık yazıyor, uzatma zamanı gelince bunlar çok karışır, takibi zor, diğer sitelerdeki gibi uzatma zamanı gelenlerin kırmızı uyarı da yok, nasıl düzeltilir?
teşekkürler

nouma26

Alıntı yapılan: nükhet - 05 Mayıs 2014, 12:04:35
arkadaşlar rented bölümüne tıkladığımda, kiralıkların sıralaması birbirine girmiş, alım tarihleri alt alta değil, karışık karışık yazıyor, uzatma zamanı gelince bunlar çok karışır, takibi zor, diğer sitelerdeki gibi uzatma zamanı gelenlerin kırmızı uyarı da yok, nasıl düzeltilir?
teşekkürler
Reflerin üst kısmındaki bölümde next payment yazan yere bastığınızda kalan gün sayısına göre düzenler.İlk basışınızda en çok olanlar 2. basışınızda en az gün sayısı kalanlar sıralanır....

hakanatik01

21 Mayısa kadar 5.Ayı şerefine idnirimlere gidilmiş üyelik almak isteyen v.s. bilgisi olsun;

Hello users,
To celebrate this special moment with all of you, we'll offer two great discounts valid for the next 7 days.
To help you achieve even higher goals and earnings, we are now offering the following discounts for renewal your referrals:
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%
We are offering a 10% discount on all membership renewals and upgrade purchases.
If you want to enjoy this promotion, go to the Upgrade page.
These promotions will last until May 21th at 23:59 Server Time.
Enjoy and have a great week.

richman

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Mayıs 2014, 12:08:17
21 Mayısa kadar 5.Ayı şerefine idnirimlere gidilmiş üyelik almak isteyen v.s. bilgisi olsun;

Hello users,
To celebrate this special moment with all of you, we'll offer two great discounts valid for the next 7 days.
To help you achieve even higher goals and earnings, we are now offering the following discounts for renewal your referrals:
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%
We are offering a 10% discount on all membership renewals and upgrade purchases.
If you want to enjoy this promotion, go to the Upgrade page.
These promotions will last until May 21th at 23:59 Server Time.
Enjoy and have a great week.

Hocam bende fark ettimde bana pek sağlıklı gelmedi 7 günlük indirim ilk defa görüyorum birde 5. ayın neyini kutluyor bilemedim tam golden alcakken sevinsemmiii üzülsemmiii :g

hakanatik01

Site daha yeni açılışının 5.Ayını kutluyor işte yahu  5.yılını kutlayacak değil ya  :P umarım o günleride görürüz tabiki o yüzden kısa süreli tutmuştur adminde,burdamıydı fusedemiydi tam hatırlamıyorum birde admin her ay birşeyler  yapıyordu o yüzdende kısa tutmuştur belki haziranda da birşeyler yapabilir :)

richman

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Mayıs 2014, 18:44:19
Site daha yeni açılışının 5.Ayını kutluyor işte yahu  5.yılını kutlayacak değil ya  :P umarım o günleride görürüz tabiki o yüzden kısa süreli tutmuştur adminde,burdamıydı fusedemiydi tam hatırlamıyorum birde admin her ay birşeyler  yapıyordu o yüzdende kısa tutmuştur belki haziranda da birşeyler yapabilir :)

7 gün aslında bana uzun gelmişti indirimler 2-3 gün oluyordu genelde :D Paraya mı sıkıştı acaba dedim içimden ama hadi bakalım sitenin 5. yılında bu iletiyi alıntı yapmak nasip olsur inşallah (d)

hakanatik01

Onu bende anlayamıyorum bu sitelerde nedense çok iyi para dağıtıyorlar ama gelir kaynağı ne merak ediyorum forex diyende oldu ya bakalım artık :) prodan farkları yok reklam fiyatlarıda yarısı fiyatına girilecekse çokta geç kalmamakta fayda var para topluyorsada toplanan paradan pay kapma şansı olur sonrasında oda kalmaz :P :D