Yeni ref degisimi

Başlatan cihan77, 13 Aralık 2013, 16:40:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Tamamdır teşekkür ettim markete kadar gitmem gerek gelince tıklarımı yaparım yarım saat sonra :)
hakacu olarak geldim sizde üye olursanız sevinirim ;Şartları enderege hocayla konuşlun ne kadar tıklayacaksınız edeceksiniz ben tümüne tıklarım öylede manyaklıklarım vardır :P  :D
bol şanslar bol kazançlar
[spoiler]http://zuicash.com/?ref=enderege[/spoiler]

FilmsizKalma

cihan77

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Aralık 2013, 20:03:16
Buyrun refli link: [spoiler]http://www.ptcsolution.com/?ref=bekeli[/spoiler]

Bende birazdan üye olurum volumebux'a ;) 
Hayırlı olsun ;)

uye oldum hayirli olsun (a)

bekeli

Alıntı yapılan: cihan77 - 13 Aralık 2013, 20:18:45
uye oldum hayirli olsun (a)

Bende üye oldum. Tıkları yapıyorum.
Teşekkürler ;)

Coulers79

Alıntı yapılan: avni59 - 13 Aralık 2013, 17:41:15
profil resimlerine sadece ben mi dikkat ettim :D fake hesap açtı sandım
Resimlerden dolayı Volkan'la karışıklık olabilir.   ???                     

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Aralık 2013, 20:05:20
allahım jeste bak :D
Jest değil beya birincisi buraya üye olacaktım 2.ref isteyeceğim sitem yok :D ref aramıyorum 1 refle napıcam,Zuicashe üyeydim yerime Cihan'a bırakıyorum işte :D senin linki vericektim ama sen kendin geldin enderege hoca geldi gitti hangi siteyi istiyordu bilmiyorum ama olsun artık :P

Hakacu olarak üye olup  tek rekalm dışında tıklarımı bitirdim cihan ,PRLOG olmuyor bende o reklama tıklayamdaım sizler tıklayabildiniz mi firefoxtaki bir eklentim mi sorun çıkardı anlayamadım tıklıyorum direkt geçiyor yada esc yapında waiting diyor bekledikçe bekliyor;

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Aralık 2013, 20:04:40
Tamamdır teşekkür ettim markete kadar gitmem gerek gelince tıklarımı yaparım yarım saat sonra :)
hakacu olarak geldim sizde üye olursanız sevinirim ;Şartları enderege hocayla konuşlun ne kadar tıklayacaksınız edeceksiniz ben tümüne tıklarım öylede manyaklıklarım vardır :P  :D
bol şanslar bol kazançlar
[spoiler]http://zuicash.com/?ref=enderege[/spoiler]

Tikliyorum. Bol kazanclar (ok)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Aralık 2013, 20:38:08
PRLOG olmuyor bende o reklama tıklayamdaım sizler tıklayabildiniz mi firefoxtaki bir eklentim mi sorun çıkardı anlayamadım tıklıyorum direkt geçiyor yada esc yapında waiting diyor bekledikçe bekliyor;

Chrome'da denedim. Onda da olmadı.

hakanatik01

Demek o reklam sorunlu birde cihan İlk mesajını editleyip hangi siteler gitti üstünü çizip yanına kimle ref değişimi yaptığını eklersen buraya gereksiz  şu siteyle üyelik olurmu tarzında daha az soru gelir s. zuicash hakacu ptcsolution bekeli v.b ;) Benden sonra gene birisi gelip zuicash olurmu demesin mesela :P :)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Aralık 2013, 20:38:08
enderege hoca geldi gitti hangi siteyi istiyordu bilmiyorum ama olsun artık :P

Ben o listedekileri üye olamayacağı siteler sandım. Probux ve PTCsolution yazdım. Sonra hatamı fark ettim. Sildim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.