Yeni ref degisimi

Başlatan cihan77, 13 Aralık 2013, 16:40:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

@cihan77, eğer sizin için uygunsa Expandbux ile Gladbux değişikliğine imza atıp geçmişe bir sünger çekebilir, yeni ref değişimine başlayabiliriz :)

cihan77

Teklifin icin sagol expandbux sitesini daha once ref degisiminde bulundugum arkadaslara onermek icin eklemistim. Volumebux scam siteler arasina girince yeni site onermek zorunda kaldim volumebux yerine expandbux almis oldu. Daha once yaptigimiz degisim devam etsin diye expandbux sitesini onerdim. Gladbux ve expandbux arasinda bir degisim dusunmuyorum isterseniz onceki degisim devam etsin diye uye olabilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederim. Saygilar

bekeli

Alıntı yapılan: cihan77 - 02 Ocak 2014, 15:20:13
Teklifin icin sagol expandbux sitesini daha once ref degisiminde bulundugum arkadaslara onermek icin eklemistim. Volumebux scam siteler arasina girince yeni site onermek zorunda kaldim volumebux yerine expandbux almis oldu. Daha once yaptigimiz degisim devam etsin diye expandbux sitesini onerdim. Gladbux ve expandbux arasinda bir degisim dusunmuyorum isterseniz onceki degisim devam etsin diye uye olabilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederim. Saygilar

Gladbux'u düşünmüyorsanız, kalsın o zaman.
Saygılar..

volkanaydinli

Merhaba hocam, PTCRS scam olduğundan sizin için de mümkünse başka bir siteyle ref değişimine devam etmek istiyorum.

cihan77

Merhaba,

1 kac gun once volumebux scam olmustu yerine expandbux uyeligi acmistiniz isterseniz bu degisimi iptal edelim. Mumkun degilse yeni siteye uye olurum. Saygilar

volkanaydinli

Olur tabi, o zaman işyerinden 5 gün tıklayabildiğim üyeliği iptal ediyorum, diğer değişimimiz devam ediyor. Görüşmek üzere...

cihan77

volkanaydinli

Cihan hocam Yginc scam oldu galiba. Tıklamamı istediğiniz başka site varsa yazın lütfen...

6il9in

Aynen benim içinde gecerli. Başka site belirlersen

cihan77

Bu site yeni uye olursaniz sevinirim.